My ClaN

Saturday, November 21, 2009

Deleting A Lifetime Saga..

Sebelom korang melatah, aku just nak remind yang title entry is only A THOUGHT.

MySpace


Aku tak tau nape tapi tetiba aku terpikir nak delete blog ni.



Mungkin...

Mungkin sebab di sinilah kami bertemu dulu.

Mungkin sebab banyak sangat kenangan kami kat sini.

Mungkin sebab selama ni aku rasa bersemangat nak menulis sebab dia.

Dan..

Mungkin setiap apa yang aku akan tulis akan buat korang yang setia membaca naik bosan membaca.

Mungkin...

Mungkin...

dan mungkin...

Aku tak tau...

Korang rasa?

Sambil dengar, korang dengar lagu "Mungkin" ni...

Banyak makna lagu ni untuk aku.





(p/s: Banyak perkara yang berlaku sejak aku tak aktif blog..)

10 comments:

Judiene said...

uiks??
nape wat keputusan drastik cni
ssh follower ko nnt, da elok ramai2 dah tu
whatever happens, try share ngn ktowg dlm blog ni
maybe bleh bg pndangan kalo xmampu nk tolong direct
good luck with that k!

=)

aien~s corner said...

nk wt pe delete?? huhu

yg lepas bio lepas...

Just_najmiE said...

NO NEED TO DELETE IT..

if u delete it, means u're running away from ur problems.. face it like a man, n always know that I'm here 4 u if u need me.. that's what friends r for, rite?.. cheer up!

and smile more!.. u're cuter that way.. (^^,)

'AQILAH said...

masih ade pembaca kat sini..

Asu said...

Dik, nape sedih2 ni?cheer up dear..jgn la delete blog plak..wat biasa je dik..kalau ada mood, tulis..kalau xde, biar kan dulu..Mcm akak ni..suke ati den je bile nak tulis or not..hehe

t a u f i k said...

wow...
i say don't delete.
because if u do, next time u're sober u'll have to start writing all over again. just keep it.

yaziith su anaz said...

seronoknye laa lagu tema ko.

baincardin said...

salam Aidiladha Shah! ^_^

Ty said...

pilihan ada pada kamu dearie..

Ty said...

I offer a solution: kip on blogging, dun quit.the clan will alwys listen, ya kan? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...