My ClaN

Wednesday, March 2, 2011

JANGAN BUAT BARANG SENDIRI LEH TAK?

Ada sesetengah makhluk kat tempat praktikum ni yang buat barang sekolah macam sekolah sendiri.

Nak pinjam laminating machine pun kedekot.

Korang sedar tak barang tu bukan hak korang?

HARTA SEKOLAH DAN KERAJAAN.

Ada paham?

Kalo nak buat macam barang sendiri, beli sendiri la...

Aku dah mintak kebenaran Guru Besar dengan PK HEM. 

Itu pun still tak dapat lagi.

Aku tak mintak korang sediakan plastik. Aku MINTAK MACHINE tu je..

Korang dengan selamba boleh kata machine tu rosak dan hantar kedai?

Aku doakan machine rosak time korang sesak nak pakai.

Baru padan muka!!!

Nilah perangai SESETENGAH orang MELAYU kiter.. Bukan nak tolong sesama Melayu...

Baik aku mintak tolong kat Cina ngan India. Diaorang sanggup susah payah tolong aku. 

Ko makan la machine tu... Pasni aku tak mintak dah...


PEGI MAMPOS!!!!

6 comments:

edda(",) said...

itu namanya orang tuh lupa diri.. perasan hak sendirik pulak... takpe, soh dia makan je... sabar bang.. jangan marah2..

antara said...

LOL. dude, wa paham lu punya jerit perih hati. meh skolah gua. ada mesin laminate 2 bijik. =D siap plastik! hahaha

Princess Of Duq Na said...

gk lebuk bey dey..skati tn au bk pbk..wahaha

ZWAN SABRI said...

biasala tu.. mmg dah sifat manusia suka bwat barang orang sebagai hak sendiri.. HUHU

erm, tlg sms aku di 0134124947..
aku still berhutang dengan hang..



MySuaraBlog: Ibu Terkecil

Mie Tachi said...

ada gak cikgu yang cam ni perangai die.. haizz.. sabo je la.. kite bako je!! hahaha

ruby said...

sabar je..beselah tu..dh d nmakan mnusia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...