My ClaN

Sunday, February 13, 2011

KENAPA BLOG AKU SKEMA????

Aku dok membelek blog member senegeri aku, si Aslam dan aku dok baca every feeling yang dia dok luah kat blog dia.

Then, aku baru perasan kenapa ada orang kata blog aku skema.

Tau kenapa?

Sebab aku tak menulis daripada hati macam apa yang yang si Aslam buat.

That's why aku dok tulis all these craps yang aku sendiri rasa macam tak best sangat nak tulis.

Another reason kenapa aku jadik skema is because some of my friends baca my blog and I've been trying to be "not-so-emotional" about certain stuffs.


Well, I guess things have to change.. I wanna write like I was before.




Tetibe plak gambar ni terkeluar. Ni gambar sekolah aku. Next week aku start berpraktikum

Doakan aku berjaya melepasi praktikum k?




(p/s: Kepada yang rajin datang komen dan jenguk blog aku, sori coz aku senyap. Final semester ni, aku dah makin busy...)

6 comments:

Encik Tikus said...

tak skema ponn

'AQILAH said...

good luck !!!

Ibrahim Ismail said...

Bring it on, baby!

ADfeez said...

skema ker??? xlah... ok je...

*oh.. bz ker?? ingtkan snyp pasal kene culik ... hiks~ :P

SasHa Lee said...

blog skema ok..tapi jgn orang nye pun dah skema sudaah..;)

Asrul "iLham" Sany said...

blog aku skema gak ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...