My ClaN

Thursday, January 27, 2011

FASHA SANDHA NAFI BERPISAH 2 BULAN LEPAS

Hari ni aku dok membelek www.murai.com.my sebab banyak giler cite pasal Fasha Sandha ngan Jejai.

Aku tak minat pun ngan diaorang.

Fasha lawa tapi.... (sila isikan tempat kosong)

Jejai pulak kaya tapi sangat TAK HENSEM!!!! Yucks!!!

Muke macam mamat Indon je...



Fasha dok emo sebab Nora Danish buat statement yang dia dan Jejai sebenarnya dah 2 bulan berpisah.

Sangat drama si Fasha ni. Patut pun banyak berlakon drama daripada filem.

Tapi sebab ko lawa, aku tak jadi nak kutuk.

Lagi satu, pegi la carik mamat lain yang setaraf muka ngan ko. Jejai tu macam Indon yang keje tukang kebun kat umah nenek aku je...

Papehal pun, lantak korang la...

Makin famous si Fasha ngan Jejai tahun ni. Congrats la kat korang!!!



9 comments:

ADfeez said...

muak dengan cerita pasal dorang nie...

gmbr tu.. x blh blah... ekekek :P

faradeeba said...

gile tk boleh blah dialog gmbr.
jejai mmg tk ensem, tp duit berkepuk.
mne pasha tk tersyiokkkk. :P

Ibrahim Ismail said...

Sometimes I wonder why these pretty girls must fight over a not so-nice-looking guy? Such a waste of asset.

Laila said...

haha! funny! ;p

ZWAN SABRI said...

Time zaman remaja Fasha Sandha, Cikgu aku penah ajar dia.. Cikgu aku kata fasha sandha gedik..

Fasha Sandha dulu penah stay satu taman perumahan dengan kazen aku and dia slalu pegi umah kazen aku.. Kazen aku kata Fasha baek.

So, aku no komen... HAHA

SasHa Lee said...

famos dengan gosiiip..takda clas laa..tak suka kedua2 nye:P

Ariz Abdullah said...

jejai orang kenal sebab dia kaya n bnyk di expose kat tv...cuba kalau org tak kenal n terjumpa kt tepi jalan, mau org ingat dia ni indon..

Lynn Rahman said...

tukang kebun umah nenek u indon upenye. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

i LAP Fasha Sandha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...