My ClaN

Friday, April 30, 2010

Kepada sesiapa yang berkenaan...

Well, aku bukan nak menghina.
Jauh sama sekali nak mengata.
Tapi aku rasa tak salah kalo aku bagi pendapat.


Kenal sorang blogger.
Pompuan.
Muka boley la...
Orangnyer gemuk.


Tapi bukan nak hina muka dia.
Hina muka sama macam hina Tuhan.
Sebab Dia yang jadikan minah ni.
Aku pun tak hensem mana.


Dok usha blog minah ni lama dah.
Cuma malas nak amek port sangat.
Tapi tetibe rasa irritated yang teramat sangat.


Dulu katanya ada bf.
Pastu dok agungkan laki tu.
Skali diaorg clash.
Abes dikutuknya plak..


Skunk plak, dok wat ayat-ayat sedey.
Dok wat ayat mengada-ngada.
Dok amek gambar gedik-gedik.


Naik nyampah pun ada.
Nampak sangat macam golongan desperado kat jantan.
Tolonglah...
Jangan la dok wat macam tu.
Makin huduh aku tengok ko ni.


Rilek-rilek sudahlah..
Kalo dah tiba masanya ko jumpa si dia, ko akan jumpa jugak.
Jangan la wat perangai gedik dan ngade2 tuh..
Sakit jiwa...
Sakit hati orang baca.


Girl, just be yourself.
Jangan "jual diri".
Korang lawa atau tak, itu bukan masalahnya.
Tapi hati korang yang membezakan sapa diri korang di mata masyarakat.

4 comments:

'AQILAH said...

siapa? link?

Jard The Great said...

shah.. bukan gitu kot.. hmm.. biasanya bila seorang wanita da ade bf... bf tak bg die letak gmbr bnyk2 kat blog.. die naik jeles. tp bila da single... die kembali letak gmbr sbb da takda org nk marah2 da. heeee..

just my opinion sbb dulu ade kawan aku rajin letak gmbr dlm blog. sejak bercinta.. die tak buat daa..

zetty said...

siapakah itu...adkah sy itu??..
harap2..bukan..hehehe.,...peace...

Sharm said...

HAHAHHAHAHAHAHAHA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...