My ClaN

Monday, April 18, 2011

ME.. ME.. ME..

Bile aku baca balik entry-entry yang lepas, aku sedar betapa emo nya seorang lelaki yang bernama Shah Drahman.


Dah memang perangai aku luah kat sini tanpa pikir perasaan orang lain kot...



Tapi dia tetap sabar ngan kerenah dan perangai aku...



Kalo orang lain, dah lama aku kena tinggal kot...





To Muncet,


"Saya mintak maaf kalo suke buat awak sakit ati. Awak tau kan yang saya ni macam budak-budak? Terima kasih sebab tahan ngan perangai huduh saya selama ni. I LOVE U!!!!"




By the way, aku nak dedicate this song to Muncet.





I'll stay with you here a little while. Won't say good bye until I have to say good bye...

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Take Care

Ibrahim Ismail said...

Are you not introducing your MUNCET here? I've been waiting! Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...