My ClaN

Wednesday, February 24, 2010

UUM UJAN & DAHAN PATAH!!!

UUM dah start HUJAN sejak 2 hari lepas.

Petang-petang je, grenti ujan.

Aku nak pegi jogging pun takleh.(Macam biasa, alasan je tu..)


Langit mendung dan suasana gelap je.. Macam GHOST TOWN jadiknyer....


Nampak tak titik ujan? Sape tak nampak, anak luar....


Suasana ujan.. Sunyi dan tenang je kan?


Tapi ni yang paling best!!! Ujan lebat ngan angin kuat. Sampai patah dahan pokok ni. Subhanallah...


Dahan tu menimpa keta yang parking bawah pokok tu.. Aku rasa macam pak arab punyer kete.

PADAN MUKE KALO PAK ARAB!!!


Satu lagi kejadian dahan patah berlaku kat Kolej TM.

Tapi aku malas nak jadi reporter.

Tido time ujan ni lagi best!!!


(p/s: Aku pening pale kene ujan aritu.. Tak penah-penah macam tu. Ujan asid kot???)

5 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

aishhh padan padankan muka org lak dia.. aishhh...

baincardin said...

saper x nampak ujan dia anak luar negara..ekekeke...^_^'

e. indah said...

aku nakpak titik air ..aku bukan anak ular hahhhaaa ...

GhOsToNe said...

uhuh..
marah sgt ngn pak arab!

syafawani said...

huhu..tension ngn pak arab eh?
dorg biasa la kan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...