My ClaN

Monday, October 18, 2010

ICT oh ICT!!!

Sebenarnya lama dah aku nak post gambar-gambar ni kat sini.

Tapi kemalasan menjelma. Hahahhaha...

Gambar-gambar ni lah bukti betapa bosannya subjek bergelar ICT.



Mr. Naz tengah sebok ngajar. Sume pikiran kat tempat lain... Kelas tengahari weh.. Ngantok!!!



Dari jauh ku lihat abg gagah bernama Pami...



Jap dah ngantok dah.. Si Yazid bile time amek gambar mula la busy posing macam dia wat sebok..



Ada budak main BINGO. Korang penah main?



Kalo korang nak tau, ni lah otai BINGO. Dia menang tanpa kalah dua jam main. Fuyoo!!!



Tapi aku rasa raja segala otai adalah mamat ni. Respek dowh!!!





(p/s: Napelah kitaorang kena blaja subjek mengarut ni?)

3 comments:

'AQILAH said...

haha pernah ! bingo tu selalu :D

::FAIZ FARISH:: said...

tringat dulu, akupun slalu tdo dlm klas.

Ibrahim Ismail said...

Is it the subject or the lecturer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...