My ClaN

Monday, October 4, 2010

tak tau nak update aper..

Lately, rajin plak aku mengomel kat blog aku ni..

Kutuk-kutuk orang..

Kata-kata orang...

Dosa kat orang, aku tak tau banyak mana dah...

Nampak sangat tak beriman..

Aku melepak kat McD sekarang..

Saje lepak kat sini.



Teringat zaman-zaman ngan Pami dulu.

Malam-malam je, kuar pegi McD.

Study sampai subuh..

Sangat best time tu...

Tak sure la kalo kali ni leh wat macam tu lagi atau tak..

Aku pun dah tak spend banyak masa ngan kawan-kawan...

Huhuhuhu...

Aku dan hidup aku...



(p/s: to Kak Maji, jangan la mention ape yang tulis kat blog ni depan my member-member. Ok kak? My blog is the only place nak luah perasaan.)

2 comments:

FaizalSulaiman said...

ok la ni update:)

blog is something personal..for me myself la..

baincardin said...

update je apa² kat blog. blogging boleh menenangkan minda. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...