My ClaN

Tuesday, March 23, 2010

baru nak REHAT..

Aku baru je balik daripada Kursus Bina Negara di Kulim.

Tup... tup...

Aku dapat satu SMS:


"Malam ni meeting kat bilik Sham kul 10. Datang tau..."



Lor...


Meeting pe plak ni?

So, aku pun pergi meeting. Rupa-rupanya diaorang berhajat nak buat dinner.

Dan diaorang mintak aku jadi tenaga penggerak untuk dinner ni.

Ermmm... Baru redha satu, datang plak satu.

Tapi papehal, aku akan tolong gak!!!



Teringat kata-kata seorang fasilitator masa berkursus Bina Negara:


"Tangan yang memberi adalah lebih baik daripada menerima."


Jadi inilah waktu untuk apply ape yang aku blajar masa kursus.





(p/s: Aduyai, research tak settle lagi ni.. TOLONG!!!)

4 comments:

hans said...

rajin betul ko

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

berpersatuan pun janganlah sampai mengabaikan yang utama.hingat tue.huhuhu

dkama said...

bz nyer ko shah...PEACE..

sHaH said...

hans: dah takmo terlibat ngan perkara mcm ni dah.. letey..

fakhrurazi: thanks bro.. sama2lah kita ingat mengingati k?

dkama: nak wat mcm mana kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...