My ClaN

Wednesday, March 24, 2010

tetibe aku nak LUAH...

Sebenarnya dah lama aku pendam hal ni.

Pendam sebab bagi aku perkara remeh temeh macam ni aku malas nak melayan.

Tapi yang buat aku rasa menyampah sangat apabila aku dapat satu call daripada mamat ni.


Mamat: Dah post belum buku yang abg mintak?

Aku: Dah, minggu lepas.

Mamat: Berapa ek?

Aku: Tak payah. Halal je..

Mamat: Jangan la macam tu.. Kan Shah dah tolong abang. Cakap je berapa, nanti abang bayar. Bak nombor akaun. Merajuk pasal gambar ke ni?

Aku: Taklah..

Mamat: Abang tau mesti merajuk pasal gambar. Abang bukan apa, saje nak tau samada betul-betul kawan Shah tu dah meninggal.

Aku: Abang, Shah ada meeting ni. Bye!


Kepada mamat tu:


"Terus-terang aku nak cakap yang aku memang TERASA HATI kat ko. Sebelum ni ko kutuk aku macam mana pun, aku tak penah kesah. Dan sejak bila plak ko amek berat pasal junior ko? Since when? Memang aku ngaku yang aku banyak terhutang budi kat ko tapi tu tak bermakna ko boleh pijak pale aku. Tolonglah!!! It hurts until now. Pasal buku tu, ko tak payahlah sebok nak bayar. Aku halalkan je!!! Aku tak rugi pape kalo ko tak bayar pun!!!"


Sebenarnya aku tulis, In Loving Memory, Dharshini V. Pastu terpaksa tukar sebab ada sesetengah orang yang pikir diaorang BAGUS SANGAT!!! Tuan punya gambar pun tak kesah tapi orang lain yang kesah.
BODOH!!!




(p/s: Sakit ati yang teramat sangat bile perkara kecik diperbesarkan.. Tak ke BODOH namanya tu?)

5 comments:

@xiM said...

i've no idea what this entry is all about..yang penting luah jer..baru rasa ok nanti..

*add me back at FB,azim ashaary..akaun lama dah takder..kena virus..

noor afzan said...

alamak..
walaupun x bape paham..
nak komen gak..

x pe la..
manusia ni macam2..
jgn marah2 lama2 sebab will ruin your mood k..

akhis said...

~betul.
~kepoh jer lbih
~bnde kcik pun nk besar2kan

dya said...

men meant to be cool.. chill ok ;DD let him be..

dkama said...

lek ar shah... ehm lama2 ok la tuh... dia bodoh dia punya pasal yang penting ko kena cool... PEACE...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...