My ClaN

Friday, November 26, 2010

Lawak Siyal Pantun Adib!!!

Macam biasa, aku meroyan time dekat-dekat nak exam.


Normal la tu kan?


Nak legakan meroyan, call mak, akak-akak aku dan anak buah aku.


Nanti diaorang bagi semangat sikit, trus ok je..


Masa call kakak aku yang sulung, Adib sebok nak nyembang ngan aku gak.



Adib: Ayah cik, nak dengar pantun Adib tak?

Aku: Boleh gak!!! Ayah cik pun bosan ni. Cepat la...


Adib pun berpantun..


Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong tunjukkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong JOLOKKAN!!!


Hahahahhaha...


Berderai aku gelak bile dengar ayat last tu...



Adib, you really make my day!!!



(p/s: Rindu kat umah sekarang nih.. Huhuhuhu...)


2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka tgk gmbr tu... very nice....

Lelaki Ini said...

huhuh
chaiyok2 final..
xmo windu2 okeyh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...