My ClaN

Wednesday, March 31, 2010

Leaving On A Jet Plane

My online friend, Abang Haz posted a video in Facebook.

He played this song nicely with a piano.

This song reminds me of myself.

I’ll be leaving in less than a month now.


Leaving UUM.


leaving MISC.

leaving Sintok.

leaving Kedah.


and…



leaving my muncet.


To my Muncet,


“I know we’re gonna be far from each other once I step on that plane. But I promise that I would never forget you and our memories together. I’ll be back for you. If you miss me, just close your eyes and I’ll be there. I love you. I really do.”


Enjoy the video...

video

Thursday, March 25, 2010

hepy BIRTHDAY!!!

To the beautiful women in my life:

Mum..

Thanks for letting me out to this world and sharing me all the love that I could never replace with anything.

I hope there are many more of your birthdays to come.

Hope your always healthy and happy.




Nina...

We have been brother and sister for 15 years.

I know I'm not the kind of brother who always look after you all the time.

But I know that I want you to be happy and succeed in whatever good things you're doing in life.




...HAPPY BIRTHDAY MY BEAUTIFUL LADIES...

Wednesday, March 24, 2010

Thanks to…

Thanks to a friend…

For telling me that I am snobbish and ego.

For telling me that I should go out of my box.


But to that friend,


I wanna ask since when you are sooo caring towards your juniors?

With your own cohort friends pun you gaduh sampai tak bercakap?

Even your ex-roommate pun you gaduh.


Now…
Who’s ego and snobbish?

Who think that he is too perfect until he can just say anything to other people?

Who?

Think!!!


Thanks to another friend…


For always saying that I always get the easiest part when we did the work division.

For always leaving me to do the assignment alone and get all the marks that I should earn own my own.


But to that friend,

Stop whining when people give you work.
Can you just do the DAMN WORK???

I had enough of you questioning all the things that I get.

It shows how UNGRATEFUL you are of what you have.


Now…

Be grateful that I never question whatever good things you get in life.


And be happy that I am still there with you in whatever situation you are.


THINK AGAIN coz we have only one year left.


tetibe aku nak LUAH...

Sebenarnya dah lama aku pendam hal ni.

Pendam sebab bagi aku perkara remeh temeh macam ni aku malas nak melayan.

Tapi yang buat aku rasa menyampah sangat apabila aku dapat satu call daripada mamat ni.


Mamat: Dah post belum buku yang abg mintak?

Aku: Dah, minggu lepas.

Mamat: Berapa ek?

Aku: Tak payah. Halal je..

Mamat: Jangan la macam tu.. Kan Shah dah tolong abang. Cakap je berapa, nanti abang bayar. Bak nombor akaun. Merajuk pasal gambar ke ni?

Aku: Taklah..

Mamat: Abang tau mesti merajuk pasal gambar. Abang bukan apa, saje nak tau samada betul-betul kawan Shah tu dah meninggal.

Aku: Abang, Shah ada meeting ni. Bye!


Kepada mamat tu:


"Terus-terang aku nak cakap yang aku memang TERASA HATI kat ko. Sebelum ni ko kutuk aku macam mana pun, aku tak penah kesah. Dan sejak bila plak ko amek berat pasal junior ko? Since when? Memang aku ngaku yang aku banyak terhutang budi kat ko tapi tu tak bermakna ko boleh pijak pale aku. Tolonglah!!! It hurts until now. Pasal buku tu, ko tak payahlah sebok nak bayar. Aku halalkan je!!! Aku tak rugi pape kalo ko tak bayar pun!!!"


Sebenarnya aku tulis, In Loving Memory, Dharshini V. Pastu terpaksa tukar sebab ada sesetengah orang yang pikir diaorang BAGUS SANGAT!!! Tuan punya gambar pun tak kesah tapi orang lain yang kesah.
BODOH!!!




(p/s: Sakit ati yang teramat sangat bile perkara kecik diperbesarkan.. Tak ke BODOH namanya tu?)

Tuesday, March 23, 2010

baru nak REHAT..

Aku baru je balik daripada Kursus Bina Negara di Kulim.

Tup... tup...

Aku dapat satu SMS:


"Malam ni meeting kat bilik Sham kul 10. Datang tau..."



Lor...


Meeting pe plak ni?

So, aku pun pergi meeting. Rupa-rupanya diaorang berhajat nak buat dinner.

Dan diaorang mintak aku jadi tenaga penggerak untuk dinner ni.

Ermmm... Baru redha satu, datang plak satu.

Tapi papehal, aku akan tolong gak!!!



Teringat kata-kata seorang fasilitator masa berkursus Bina Negara:


"Tangan yang memberi adalah lebih baik daripada menerima."


Jadi inilah waktu untuk apply ape yang aku blajar masa kursus.





(p/s: Aduyai, research tak settle lagi ni.. TOLONG!!!)

Happy Birthday Azrul...

Dedicated to a very good friend of mine:


Azrul...

You have been a wonderful friend of mine and always will be..

You're there when I need you..

And you always know how to win this heart whenever my life turned upside down.

You are a person that I could never ask for. So, I'm sending you this warm wishes with great hope that your happiness will be as wonderful as the happiness, you have always given me.


...HAPPY BIRTHDAY...


Tuesday, March 16, 2010

Pergi

Satu hari, henpon N70 aku takdak bateri.

So, terpaksa pakai henpon nokia lama yang cikai tuh...

Masa tengah belek-belek mesej, terjumpa SMS ni:


"Ok...enuf. I damnly mis u. I realize it was my fault. I mis u everyday. Im sory. I was da one who didnt giv u the chance."


Teringat kisah lama yang pernah mengguris jiwa aku dulu.

Kalo nak diceritakan sakit hatinya, sampai besok pun tak abes.

Time tu menyumpah seranah jadi hobi.

Tapi sekarang, aku bersyukur semua tu jadik kat aku.

Bukan sebab aku suka disakiti atau dikhianati.


Tapi aku belajar erti keikhlasan sesuatu perhubungan.

Aku belajar erti sebenar menghargai orang yang aku cintai.

Dan aku belajar erti kesetiaan pada yang satu.



Sekarang aku bahagia.




"Ya Allah, permudahkanlah perjalanan hambamu ini bersama si dia. Agar kami berkekalan selamanya. Amin.."

Friday, March 12, 2010

I need a BRAKE BREAK

I was on Facebook when Looi posted her status:


“I need ponteng (break).”


It sort of made me realize that I have been doing all the stuffs here in UUM.

We went for Foster Program, Muafakat Project and the next one would be BTN Camp.

And in the middle of the whole thing, I need to study for exams and quizzes.

Not to mention my incomplete assignments which only God knows when I would have it done.


I need a break.


I did skip my classes a few times but that did not satisfy me.

I feel that I need to get off from this jungle of Sintok and go somewhere that would help me to clear my mind.

I really need to go out.

I really do.


But where?



My dad, me n my mommy. Miss this moment a lot. And I miss KK as well. I remember having a real difficult moment at that time after the "break-up". But holiday really cleared my mind.

Thursday, March 11, 2010

Cilok kat fuadlatip.com


Najmie mentioned to me:

“Your blog sekarang is about FRUSTATION.”

Erk?!

At one point, I tak realize pun bende tu. Not until she mentioned it to me.
Maybe it’s true that I kept whining about things around me.
And that made me realize that I actually did not fulfill my new year’s resolution.

And that is:

The Year of Gratefulness.

I wanna learn to be grateful of what I have this year but I always forgot.
*Lupe atau saje ko takmo engat?

I dunno but I really need to change myself.

How?

I’m not sure how.

But I’ll give it a shot.


(p/s: I need motivational stuffs. Video ke, lagu ke, aper ke.. Just to get myself inspired..)

Tuesday, March 9, 2010

berakhirnya 1 MUAFAKAT..

Akhirnya, Program Muafakat sampai ke penghujungnya.

Aku happy giler sebab dah tak perlu bersengkang mata siapkan macam-macam keje.

Aku banyak belajar sebenarnya daripada program ni.


Belajar erti pengorbanan masa dan juga tenaga.

Belajar semangat setiakawan untuk kawan-kawan lain.
Ada jugak member yang sanggup keluarkan duit sendiri untuk lancarkan program ni.

Memang respek giler!!!


Papepun, tahniah pada semua terutamanya Islah dan Kak Farah.


Akhirnya, program ini berakhir dengan jayanya.

Me and Kamini yang tak puas ati pasal tag yang aku buat...


Barisan AJK Muafakat. Sape berkenan, leh isi borang ye..


Bakal-bakal CIKGU wanita. HOT IN MARKET nih!!!


Dato' Jo berucap dan merasmi..


Kamini, Zul, Lynn dan aku. Lawakan si Lynn tu? Huhuhuhu...


WE ARE THE FUTURE TEACHERS!!!


Ni plak ari kedua. Tipah sebok membungkus hadiah.


Intai pe tu Looi?


After puas mengintai, dia sambung bungkus hadiah.


Tag yang aku buat untuk program ni. Thanks to my twin sebab buat design yang sangat CHANTEK!!!


Ni plak, last day of MUAFAKAT. Sedara Syawal daripada USM sedang berucap dengan penuh semangat. Takut tengok dia..


Yang lain plak, tekun je dengar. Time ni sebenarnya, sesi resolusi.


Hehehehe... Ada la..


Macam mana dak TEYL leh sesat kat sini?


Nik ngan Nurul punyer grup...


Abes majlis, sesi bergambar plak..


Penuh sesak stage woo...


Aku baru nak masuk time ni. Nampak tak?



(p/s: BTN plak lepas ni.. Memang takde keje aku ni..)

Friday, March 5, 2010

mari BERMUAFAKAT

I skipped Jumaat purposely today.

Wasn't feeling well because I stayed in Bilik Gerakan until 3.30 a.m to settle some stuffs.

Feeling kinda frustated last night when I came to know that the tags for the participants was not enough.

So, I did everything from scratch.

Printing, laminating, cutting and holing.(Is there such word as "holing"???)

Tiring job but once I finished it, a sense of relief crept in.

Thank GOD!!!

Tonight will be the Majlis Perasmian (Opening Ceremony).

Hopefully it'll be a great success.

I did not have a good sleep this week.

Once everything is done, I'll sleep as much as I could.

I wish everthing went well.

AMEEN...



This tag was made by my 'twin'. Anyone who would like to have his service, please contact Shah Putra.

(p/s: Thank God I have such a good 'twin'.)

Tuesday, March 2, 2010

another HELL OF A WEEK...

Got one SMS from Looi yesterday:

"Meeting will be held at 9.30 a.m with Prof. Izam."

F*ck!!!

They changed it last minute.
I had to skip class for that meeting.

So then...

Meeting...
Meeting...
Meeting...

Until 12 p.m.



Went to the Koperasi to buy stuffs for the project..

Then went back to the room to study Sociolinguistics.

Mid-semester exam will be held today.

No choice but have to study...

After that, another meeting.(Memang takde keje aku minggu nih!!!)

Tomorrow, ada presentation.

Have to settle the things by tonite.

70% left before completion.

The day after tomorrow has to get ready for MUAFAKAT PROGRAMME.

Gosh!!!

What a HELL OF A WEEK!!!

(p/s: Once all these are settled, nak tido pepuas!!!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...