My ClaN

Tuesday, October 27, 2009

Abes Gak...

Orang lain dok busy study untuk exam, aku plak busy ngan benda lain.

Sedangkan tinggal kurang daripada seminggu nak exam.

Nota suma aku dah susun.

Tinggal nak baca je lagi...

Tapi gara-gara buku ni, aku takleh nak buat keje lain.

Akhirnya, berjaya gak aku abeskan buku ni.

Hehehehe...



(p/s: Movie nak kuar dah... Tapi sayang coz tak dapat nak tengok ngan si dia yang tersayang...)

9 comments:

imHepPie said...

nih yg twilight tuh eh..aku suka edward haha

dkama said...

hahaha study2... PEACE...

yaziith su anaz said...

meh aku teman ko.




:)

baincardin said...

concetrettt kt exam weih...haha. pastu leh tgk newmoon ^_^

noor afzan said...

nape x dapat tgk dengan yang tersayang tuh?

Ty said...

i have read that book, mcm kamus yg penuh dgn ayat adjective. *disapointed*

x mgapa.susun nota utk d baca pun usaha jugak hihi.happy reading Shah :)

Just_najmiE said...

wow..... just, wow...



jom tgk wayang nnt.. (^^,)

Judiene said...

dlu aku addicted ngn buku harry potter
sggup tdo lwt nk abeskn buku tuh
skrg twulight plak
tp aku tarak bce buku la, just tggu movie die je
eheheheehe..

HIZAMI said...

same2...

tak sabr gile la nk tunggu cite New M0on neh.

aiy0h.

sgt2 teruja!

help me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...