My ClaN

Monday, October 5, 2009

Jangan Kau Lepas-Alexa

Aku jumpa lagu ni kat Youtube.

Aku jatuh hati kat lagu ni walaupun baru first time dengar.

Lirik dia sangat touching...

Dan lagu ni aku dedicate pada si dia...

Dengan pesanan:

"Sayang... Terlalu banyak dugaan yang dah kite lalui untuk capai apa yang kita ada sekarang. Jangan biar pengalaman lalu menghantui diri sayang. You know that I WILL ALWAYS BE HERE FOR YOU. I might NEVER let you go but what about you? Would you let me go coz i am NOTHING without you? Never forget that I WILL LOVE YOU UNTIL MY DYING DAY.."





Alexa – Jangan Kau Lepaskan

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
Oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi


(p/s: Blog aku jiwang sket sejak akhir-akhir ni.. Korang kena bersabarlah ye...)

8 comments:

aien~s corner said...

haha.. agak jiwang d`c2...hehehe

swit! untung die.. hehe

aien~s corner said...

aien pn suke lirik die tu... =D

aien~s corner said...

shah!.. tnjuk la pic awek 2.. hehe

Ty said...

halu there. seronok dpt kembali d sini..terima kasih kat nota kaki. x ape Jiwang jiwang shah, Ty faham hihi sy mmg faham :) in between, sy juga jatuh cinta pd lagu ini.

imHepPie said...

dulu aku sgt gilakan lgu neh...

but now da boring..huhu...

kem salam syg ko tuh..

zetty said...

org pun terikut jiwang daaa...
hehehe....
xde sape2 ke nk tujukn lagu nie utk org...
hahahha

zetty said...

org pun terikut jiwang daaa...
hehehe....
xde sape2 ke nk tujukn lagu nie utk org...
hahahha

baincardin said...

huu...nak kena cari ni lagu ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...