My ClaN

Sunday, October 25, 2009

Kembali Semula...

First of all, aku nak mintak maaf banyak-banyak kat semua yang menyokong blog aku selama ni.

MySpace

Maaf sebab tak bagitau aku nak berehat daripada dunia blogging.

Maaf sebab sekat blog aku ni daripada dibaca oleh sapa-sapa...

Aku pohon KEMAAFAN yang teramat sangat...


Banyak perkara yang dah berlaku sejak aku tak blog.

Dan aku rasa, aku nak share balik my life with all of you.

Harap korang masih sudi baca blog aku...

Thanks and may God bless all of you..

MySpace

(p/s: Aku try ubah my layout tapi tak dapat. Ada idea tak?)

8 comments:

imHepPie said...

jom2 aku pon bru pas tuko layout..ko amik pelangi lak eh haha

yaziith su anaz said...

ehs,



pe kene incek?

Judiene said...

yeahh, we'll always be rite behind u, supporting u
ahhahahaha
poyo la plak
lets support each other!

sHaH said...

imheppie: takmo la.. aku nak yg ada muke aku.. baru style!!!

yaziith: ntahlah wei.. aku down semenjak dua ni..

judiene: i nid that. seriously i nid that.. thanks taw!!!

zetty said...

tue laa pelik jerr kan sebab awk privatekan blog...x bg tau pun..ingt dah xleh nk tgk lg...huhuhu...
jgn wat lg yerr...hehehehe

sHaH said...

zetty: hehehehe.. sape la yg sudi baca blog shah yg mengarut ni.. thanks coz sokong my blog..

Ty said...

ohh patut lah sejak2 akhir nie susah nk jupa.Ty carik taw blog shah..berehat lah tapi jgn stop.sy suka blog kamu.sy sudi jer bc<---hihi :)

Just_najmiE said...

good to see u're back online.. wohoo!!.. XD XD XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...