My ClaN

Friday, October 30, 2009

Geng Surau Kembali...

Semalam geng surau kembali bersatu...

Seronok gak dapat study ramai-ramai dengan kawan-kawan macam semester lepas.

Tapi semester ni, maybe kitaorang takkan dapat study sepanjang exam sebab selepas paper yang ke-4, ada gap selama 9 hari...

Korang imagine???

4 PAPERS IN A ROW...

Mati la kitaorang kali ni...

Aku pun tak tau macam mana nak menjawab exam...

Redah je la nanti.. Hehehehe...

Tapi yang bestnyer semalam, disebabkan tensen study, kami naik MEROYAN!!!

So korang tengok la pe yang jadi kalo kami naik meroyan...






Bestkan? Hahahaha...

(p/s: Ini baru sket.. There are more to come... Hehehehe...)

11 comments:

reen_sofee said...

wow,,,,cantik nye gadis gadis ini~~~~~ huhuhu

imHepPie said...

lailahailallah...ahaha apeda..dahla nama aku pon ada

Judiene said...

OMG!
aku tergoda!!
grrrrrrrrr..

Just_najmiE said...

hahaha, cam siot ja!! insaf weih!!! XD XD XD

ruby chai said...

hahahhahhaa..pcah prut wase nengok 'gadis2' melayu t'akhir ni..comey2...salute...

dkama said...

Pheeeweet

HIZAMI said...

w0w.
the best entry!
ahha.
sgt menjiwai watak bet0l d0rang ek?
ahha~

Maharaja Hookah Shisha said...

THIS A BEAUTIFUL BLACK, GLASS DIAMOND CUT VASE, IT'S THE ADDITIONAL PIECE FOR YOUR COLLECTION. THIS BEAUTIFUL PIECE OF ART MAKES AN ADMIRABLE CONTRACTION WITH IT'S SHAPE AND COLOR.

http://www.maharajahookah.com/hookah-accessories/cat_8.html
http://www.maharajahookah.com/hookah-accessories/black-replacement-vase-for-hookah-ld0332-/prod_174.html

Hookah Replacement vase
Black Replacement Vase

zetty said...

wooyoooo...boleh ngorat...hehehe

Silverleaf said...

hahahaha......

yaziith su anaz said...

ni betolbetol tawakal neh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...