My ClaN

Saturday, April 18, 2009

Adib lagi..

Minggu study week kat UUM adalah minggu yang amat memeritkan.

Mana taknya, kawan-kawan suma balik umah.

Masa kat Penang dulu,
study week adalah masa yang aku dok tunggu.

Kat Penang, aku leh kuar jalan-jalan waktu malam.

Kekadang, lepak ngan kawan-kawan kat USM.

Kat sini, teman aku hanyalah Serena.

Nasib la “minah” ni ada.

Kalo tak bosan tahap cipan aku.

Masa tengah carik
movie dalam external hardisk aku..

…terbuka
movie si Adib.

Satu-satunya anak buah aku yang aku sayang sangat!!!

Kalo ada kat depan aku sekarang, nak je aku geget pipi budak ni.

Rindunya kat dia…

Rindu sangat-sangat…

Minggu lepas, dia
call aku.

Dia pesan:

"Ayah cik, balik Sarawak nanti jangan lupe bawak laptop. Adib nak main… Lagi satu, jangan lupe belikan pensel warna yang ada gambar itik tu..."

Pensel warna yang ada gambar itik???

Pensel warna ape?

So aku pun tanya rumate aku…

Aku:
Wan, pensel warna yang ada gambar itik tu pensel warna ape?

Rumate pun dok pikir…

Wan:
La… Stabilo la…

Aku:
Owh ye ke…

Macam-macam anak aku sorang nih…

Kalo nak diceritakan tentang Adib ni.

Sampai bila pun tak abes.

Tapi dia ni la yang wat aku hidup aku ceria.

Nanti bila aku free, aku wat blog khas untuk dia plak…





(p/s: Sape Serena? The truth is out there!!! Hehehe…)

4 comments:

Sir Matno said...

i think i know serena!

cute though Adib!

sHaH said...

sir matno: u know serena? who?

Sir Matno said...

is that the chinese girl in your cohort that you used to tell me stories about?

anyway, how do I go about adding you into my blog friends? as you know, your abg matno ni bodoh sikit dalam IT stuffs..

my email add- matno_84@hotmail.com

sHaH said...

abg matno: dat chinese girl is LOOI a.k.a langsuir....
i'm ot really sure how to tell but keep trying things here and there. i'll tell u later k?
i need to explore 1st..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...