My ClaN

Monday, April 6, 2009

Bantat Oh Bantat

Aku tujukan entry kali ni untuk seseorang yang aku namakan Bantat!!!


Woi Bantat!!!


Ko tau tak ko cukup pukimak!!!

Kalo bunuh tu tak haram, dah lama aku bunuh ko tau tak?

Ada plak antar mesej malam-malam kat aku.

Ko memang tak reti malu ek?

Dah kena dump pun tak paham-paham lagi.

Ko tau tak fesyen rambut ko yang baru tu buat muka ko lagi huduh?

Orang buta je yang ske tengok ko…

Ko tak sedar ke yang ko tu bodoh?

Blaja pun takat bawah kaki aku, ada hati nak berlagak. Uwekkk!!!

Lagi satu, ko lah manusia paling boring dalam dunia ni.

Aku ulang sekali lagi, BORING!!!

Itulah middle name ko.

Bantat Bodoh!!!

Bantat Bukimak!!!

Bantat Vavi!!!


Ok tu je…


(p/s: Sori guys kalo terkasar bahasa… hehehehe…)

6 comments:

Fairy said...

who's dat bantat anyway?haha funny btol..adoii

sHaH said...

fairy: bantat tu sape? ada la.. nak tau kena tnya secara private.. hehehe...

Sniper-V said...

yuhu..shah,me y x ok or u y x ok??hhahahhaa,ape kes smpai buat post cmtu??b cool ar:)

P/S: saya da ok skg,sibbek x jd pesakit jiwa lolx...:)

sHaH said...

sniper-v: i think we r both sometimes ok and sometimes sik ok... but i'm still very much furious over bantat..
dialah orang yang bermuka tembok... entah bile dia nak paham yang aku takmau dia wujud dalam hidup aku..

Sir Matno said...

hey dear boy,
you learn to be cool ok..

adoi.. bloody funny the way you portray your anger!

keep cool and take care

sHaH said...

sir matno: i keep myself COOL for a quite already. Now is the the time to let the anger out!!!

u take too bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...