My ClaN

Tuesday, September 1, 2009

Dugaan Dia

Dugaan Pertama:
Pas mandi aritu, aku pun bergegas ke bilik sebab dah lambat nak pegi Ko-k.

Time cucuk kunci dalam tombol, tetiba KUNCI AKU PATAH PLAK!!!

Solution nyer… aku kena pegi Mall esok sebab nak duplicate kunci baru.


Dugaan Kedua:

Masa tengah rush bersiap, aku pun amek spek aku kat atas meja.

Tetiba bingkai yang belah kiri TERCABUT!!!

Solution nyer… Ermm.. jap aku nak pikir.


Dugaan ni berlaku pada hari yang sama dan dalam masa jangka yang sangat hampir.

Nasib baek Dia bagi aku dugaan yang kecik-kecik lagi.

Kalo Dia bagi yang besau-besau, tak taulah macam mana aku nak handle.

(p/s: Sesetengah orang, dugaan kecik pun dah melatah. Dugaan besar? LU PIKIRLAH SENDIRI!!!)

8 comments:

Silverleaf said...

oho...maybe u had been radiate with a high gamma beam and become strong...that's why everything is broken...u got to learn ur strength man....use ur power wisely...

with great power comes great responsibility.....

peace.....

noor afzan said...

pikir la sendili yer..
dah besau pun semua~
haha~

sabar je la yer shah..
ada hikmah tuh..

imHepPie said...

solution???

sambungkan ke kunci tuh ngan bingkai tcabut tu..ngeh3..

cik nana~ said...

wahhh... seperti sudah jatuh ditimpa tangga. sabar ye shah

yaziith su anaz said...

ye.



ternyata tangan anda sangat kuat ouhh.

SasHa Lee said...

satu2 benda terjadi yerkk.. insyaAllah pasti ada hikmah disebalik ape yg berlaku.. Selamat berpose shah..;)

blossom said...

hahaha..lawak giler.. tp masa ko-k haitu ok je.. bgus2.. tp xprasan awak pakai specs ke x ek masa tu?

Ty said...

sabar..
bulan puasa mmg byk dugaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...