My ClaN

Friday, September 11, 2009

HAPPY BIRTHDAY!!!

Arini, genap setaun blog ni aku tulis.

Banyak perkara yang dah jadik dalam hidup sepanjang aku blog.

Macam tak caye da setaun aku blog.

Apapun, aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada followers yang sudi ikut blog aku dan sudi komen.

Tanpa korang, A Lifetime Saga tak bermakna.

Harap sokongan korang akan berterusan sampai bila-bila k?

For my blog...

HAPPY 1ST BIRTHDAY!!!

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Comments & Graphics


(p/s: Korang rasa aku patut tukar tak layout blog aku ni?)

13 comments:

aien~s corner said...

wah!! congrate!.. sekejap je mse bllu kn.. hehe

hepi blogginG!!!

HIZAMI said...

tahniah!

=)

Firol said...

selamat ulang tahun blog...

ikut hati la nak tukarke tak//

Silverleaf said...

happy birthday Lifetime saga.....keep up the good work...eceh...mcm tulis dalam report card lak...

Just_najmiE said...

happy birthday!! (^^,)

tukar ah layout, try something new..

imHepPie said...

ade wat mjlis mkn2 x???lalala~~~

blossom said...

happy birthday..
u r d one who encourage me to do a blog..

yup, u shud change the layout... hehe

Ty said...

happy birthday A lifetime Saga.
selamat ber umur satu tahun, baby blog :)

many happy returns. no worries Ty akan salu support ur blog. keep blogging yea?

GreenKhadijah said...

Happy 1st Birthday "A Lifetime Saga"

:) Smile Always

Ty said...

uh oh I didnt see the need Shah nk tukar layout blog nie. i mean its nice, i always luv yellow. yellow is happy. tapi skali skali tukar, pun ok jugak. its on you bro :)

yaziith su anaz said...

taksalah tukar layout.
berubaha kepada sesuatu yang baru.



gudluck!
:)))

zetty said...

hppy bzday to your blog...
hehehe...
tingkatkn prestasi...kurangkan kontroversi...ad kene mengena ke???..hehehe

xyah laa tukar layout..dh cntik laa..sy suke sbb warna kuning..hehe

sha89 said...

slamat ulang tahun wahai encik blog hehe~ :)


dh setaun ek? rase mcm cpt masa brjln~

trpulang....klau nk tukar bnyk benda kna buat....

mcm aku, letih weii...sakit tgn ni~

hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...