My ClaN

Thursday, September 10, 2009

Rezki Bulan Ramadhan

Lama giler aku tak update kan?

Nak wat macam mana, aku sebok ‘bertapa’ dalam bilik.

Untuk tiga hari berturut-turut perah otak untuk assignment dengan kuiz.

MySpace

Bermula daripada Isnin sampai Rabu.

Sabau je la..

Tapi dalam busy-busy tu pun, rezki aku masih murah.

Sebab...

Aku dah dapat LESEN KETA!!!

MySpace

Hahahaha…

Korang tau tak aku amek masa 6 bulan nak dapatkan lesen nih.

Lama kan?

Aku tangguh banyak kali gara-gara exam dengan cuti.

Tapi syukur sangat-sangat sebab dah dapat.

Yang paling bestnyer, aku wat SEKALI je!!!

Inilah REZKI BULAN RAMADHAN…

MySpace

Disinilah tempat aku blaja.. ILMU BARU SDN. BHD. Diaorang caj cuma RM568 untuk keta. Murahkan?


My lucky number!!! Aritu cuma ada 54 orang je yang pegi test keta. Aku yang second last.


Laluan 3.. Aku paling tak ske laluan ni. Traffic jam memanjang!!!


Nak tau tak? Dialah satu-satunya warga emas yang amek lesen aritu. Umo dalam 70-an.


I’m a legal driver now… Saje blurkan..

(p/s: Pasni leh la berjalan jauh lagik!!! Hahaha..)

11 comments:

Syahir Darksyde said...

congratz. huhu. tapi nape ko tutop 'P' tu? :)

Silverleaf said...

wahhhh tahniah....^bulan???...lepas lulus ^bulan bru dpt ke amek mase 6 bulan baru lulus??

akhis said...

~tahniah2...
~jgn lupa lekat P yer

baincardin said...

congratz Shah! skali je amik tu...^_^

sHaH said...

syahir: tutup 'P'? aku memang takde 'P' coz aku ada lesen moto permanent. so tak perlu ada 'P'.

silverleaf: abg anas.. abg tnya pe ni? shah tak paham. shah renew lesen L sebab tu dalam masa 6 bulan baru dapat amek.

akhis: thanks tapi aku TAK PERLU LEKAT P. nape suma orang suh aku lekat P ni? motip?

baincardin:thanks abg.. rezki bulan posa abg.. nikmat Dia bagi..

Just_najmiE said...

congrats!! (^^,)

awat tak ambek lesen kat Mustika Muhibah ja?.. dekat ja kot..

Ty said...

wow bagus bagus :)
dah dpt lesen nie, boleh lah merongeng bw kereta, pusing2 bandar hihi. kool ness.
bile plak aku nk dpt lesen...

Ty said...

yayy ! Ty baru perasan. I was in your list. lompat, huhu ! aku nomo 19 yey ! \(^_^)/ nie yg suka nie.

btwn, ur sugestion suruh Jef beli berlian? huuu..gud thinking Batman, hihi. mimpi dpt berlian mmg bagus.

imHepPie said...

nak amek lesen bulan posa gak la..lalala~~~

nak jln jaoh ajak eh???

GreenKhadijah said...

congrats dh dpt lesen keta...
I'm still in my 2 years P license
2010 will become competence like my sis, najmie and intan...
can't wait when that happens...

:) Smile Always

sha89 said...

congrats shah :)

waa...aku plak sedih ni...aku amik test tp fail...lps tu dh mls nk amik lg...

bwk kete elok2 ek lps ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...