My ClaN

Wednesday, January 5, 2011

WE ARE GREY'S ANATOMY FANATICS!!!

Aku rasa semua orang tahu betapa taksubnya aku kat Grey's Anatomy. Ye la dulu nak jadi doktor tapi sebab aku ni tak pandai mana, jadi cikgu pun jadi la kan...


Setakat aku blog ni, tak ramai bloggers yang minat Grey's Anatomy. Sampailah aku jumpe blog mamat ni, Kerol Izwan.




Gambar ni aku cilok kat belog dia. Aku carik dia kat Facebook, tak jumpe. Tapi mamat ni memang fanatik Grey's Anatomy.


Dia pernah buat a few entries pasal Grey's Anatomy. Kalo korang rajin, pegi la jenguk belog dia.




Mamat ni berangan-angan nak jadi Dr. Derek Shepperd.Aku tengok pun muka dah hampir serupa ngan si McDreamy ni. Elok la jugakkan?






Korang rasa aku berangan nak jadi doktor yang mana??? 


Ni Dr. Alex Karev, the bad boy dalam drama ni. Tapi kalo korang tengok mamat ni daripada mula sampai sekarang, karakter die sebenarnya sangat best. Dia sebenarnya seorang yang sangat fatherly. Ko nampak gambar tu? There's a few scenes yang menunjukkan dia sangat fatherly. But aku tak berangan jadi dia.




Ni plak, Dr. George O'Malley. Dia seorang yang clumsy tapi sebenarnya sangat dedicated dengan kije die. Tapi sayang coz karakter dia dah takde dalam drama ni. So, aku pun tak berangan nak jadi dia.




Yang ni sape tak kenal, boleh hantuk pale ye.. Ni la Dr. Mark Sloane or Dr. McSteamy. Steam tak korang tengok? Pakar plastic kat Seattle Grace Mercy West Hospital. Dalam drama ni, dia suke tido ngan pompuan-pompuan. In fact he is called manwhore. So, this guy definitely not the one I wanna be.




Ni adalah karakter baru. Muke dia start ada dalam Season 6. Ni Dr. Owen Hunt or known as Major Owen Hunt. Aku suke karakter die. Kinda nice. Dia leh bersabar ngan perangai Cristina yang ntah pape tu.. Sebab tu jugak, aku berangan jadi dia walaupun sangat tak sesuai...


Jadi, korang berangan nak jadi yang mana? Pilih-pilih ye...







(p/s: Kredit to Mr. Google...)

12 comments:

achik ezam said...

tak tengok sangat tapi suka dgn izzy..tapi dia pon dh takde....




mana best, ER,chicago hope atau grey's anatomy??

Lelaki Ini said...

wah..
sume hnsem macam aku!
hakhak!

Eazy Izzuddin said...

wah...
ade jugak yg minat..
ade geng ni :P

sHaH said...

achik.. aku rindu ngan izzy ngan george...

lelaki... perasan tak abes2 mamamt nih..

eazy.. hahahhaha.. ada gak geng kan?

::FAIZ FARISH:: said...

tak minat la jd dr ni, sbb aku tgk dr cepat tua. strees

ADfeez said...

dr mark sloane !!! ekekeke :P

kerolizwan said...

besar sangat pic yang first :)

ZWAN SABRI said...

owh.. kalaw lagutu, aku nak jadi dr Alex Karev la... hehe

Asrul "iLham" Sany said...

me more like george, boring nice guy...hahhahaa

nur aisya humaira said...

yg pegang baby ensem...:)

sHaH said...

faiz.. kalo jadi doktor haiwan, confirm tak stress.. hahahaha...

AD... gigih nak jadi mark sloane.

kerol.. kalo letak pic kecik, takot ko kecik ati..

zwan.. alex karev is the best!!!

asrul.. he's gay, do u know that?

nur aisya.. nak jugak kat yang pgg baby tu kan?

Asrul "iLham" Sany said...

yes, i know and there's nothing wrong with that ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...