My ClaN

Friday, June 18, 2010

Gedik nak balik..

Gedik nak balik..

Aku pun tak tau nape arini aku dok rasa rimas dok kat ofis.

Tak penah plak rasa macam ni sebelum.

Tetibe plak rasa gedik sangat nak balik.




Ntahlah, tetibe penyakit malas aku datang.

Serious weh!! Tak best macam ni.



Pagi tadi, satu ofis kena sound.

Awal pagi weh!!!

Ko imagine macam mana rasa kalo bangun pagi-pagi pastu kena sound.

Mau sewel tau tak?

Aku pun dah tak sabar nak tunggu masa nak blah.






Sekarang ni, just nak balik to the arms of my Muncet.


Feel better kalo dapat tengok muka dia.

Dok jauh daripada dia wat aku jadi bengong skit.


MUNCET!!! SAYA WINDU AWAK!!!









Bosan-bosan kat ofis, aku edit gambo...


Mana yang lawa?




1 comment:

ibrahim1987 said...

Love the first one, of course.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...