My ClaN

Tuesday, June 22, 2010

Nak Download??? This is the place...

Kalo korang nak tau, time kat ofis, aku pandai selam sambil minum air.

Tapi nasib baik tak kembung...

Sambil-sambil buat keje, aku dah download cite...


GLEE!!!


HOW I MET YOUR MOTHER.(lawak sial!!!)


GOSSIP GIRL.




Sekarang tengah download...



GREY'S ANATOMY.


Aku rasa ramai yang dok tanya aku download kat mana tapi aku gedik tak bagitau...

Kalo korang nak tau, suma ada kat sini.

Filestube.com


Kat search box tu, korang taip la ape yang korang nak.


Nanti semua kuar.


Aku download movie tahun yang lepas-lepas pun ada kat situ.


Blue pun ada.(jangan wat koleksi plak.. wakakaka..)


Papehal, pandai-pandailah korang.


Aku suggest kalo nak download, guna Megaupload, Hotfile atau Rapidshare.


So far, ni yang paling cepat aku guna untuk download.


Dalam 30-40 minit dah siap.


Tapi bergantung pada speed internet korang jugak. Kalo setakat pakai berukband RM50 tu, boley download tapi slow cam SEPOT la...



So, start downloading guys!!!


(p/s: kredit to Google atas wallpaper drama-drama di atas... Thanks ya!!!)


4 comments:

Gee said...

oooo makaseh banyak2...leh lah dwnlod pasni..hehe

FaizalSulaiman said...

heyy...thanks very much okay!

kumbang hitam said...

memang bagos cadangan itu...nanti aku mintak tolong kakak aku...huahuahua...

senandung semalam said...

free download ke ni...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...