My ClaN

Thursday, June 17, 2010

Telephone (Official Music Video Parody) - Lady Gagita feat. Haronce... FUKI tapi LAWAK weh!!!

Aku boring kat ofis.

Dahlah suasana kat ofis ni macam ada orang baru mati je...

Senyap sunyi...

Nasib baik tak gelap gelita.

Aku melayan tengah sebok godeng-godeng facebook sampaikan aku nampak video ni.

Mula-mula memang nyampah tengok dak-dak pondan ni dok meliuk badan macam Lady Gaga.

Tapi lama-lama aku rasa macam LAWAK plak...






Tapi ni lagi lawak...




Thanks Lady Gagita ngan Haronce...

Walaupun macam HARAM tapi korang dah buat aku tergelak...

Muahahahahha....

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

2 comments:

ezam said...

cam haremmmmmm!!!

hahhaahaha

Jantan Keparat said...

mental giler!
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...