My ClaN

Wednesday, August 26, 2009

Bapak Korang Punyer Ek?

Bulan puasa ni bulan untuk kite tahan segala jenis nafsu.

Tapi…

Aku takleh nak tahan nafsu MARAH aku kalo laci aku dibukak macam laci meja aku tu, BAPAK diaorang yang punyer!!!

Kekadang aku tak paham ngan sesetengah kawan yang masuk bilik dan duduk kat meja study aku.

Ringan je tangan tu bukak laci aku.

Nape?


Aku simpan harta korang ke?
Aku ada amek harta korang ke?
Aku curik harta korang ke?

Tolong la!!!
MySpace


Aku sendiri masuk bilik korang pun TAK PERNAH sesuka hati bukak laci korang tu...

…kecuali TERDESAK nak barang!!!

Lately, Mastika aku hilang.

Dahlah aku tak baca lagik Mastika tu…

Tup… tup… tup…

Muncul balik tadi.

Siap dok letak elok dalam laci aku.

Aik, ko muncul balik Mastika?


P&^*M*!@* BETOL!!!!
MySpace

(p/s: Sape yang makan cili, terasa la pedas nyer kan? Lain kali, toksah dok buat lagi. Kalo aku sound depan, dikatanya aku ni TAK SPORTING! Aku sound kat sini, pepaham je la kan?)

19 comments:

akhis said...

~nk baca pun mntak la izin dulu
~sbaik pandai pulangkan balik
~kalo trus wat hrta sdri?

Cik Ikan said...

yup..de certain member mcm tuh..dorang ingat kite x kisah je..but then, kite nk juga de privasi.rite?

so, sabar je la encek shah..huhuhu
de member2 yg cmtu..

p/s-salam ramadhan

Firol said...

dok asrama selalu macam tu.....

baincardin said...

kalo org yg terasa pedas tu x paham² gak,...x taulaa nk cakap apa lagi. huhuu....Sabo jelaa shah.

zetty said...

sabar laaa shah...bln puasa nie..bykkn brsabar....
laen kali tmpal kat laci tue..memo..."jgn buka laci tanpa kebenaran"....
brkesan tau cara nie...sbb kat umah(hostel) slalu wat mcm tue..hehehe

Ty said...

ehh..creepy nyer.
nasib baik aku x jupa lg roomie yg suka pecah masuk privasi nie.

sian awak, tension psl laci.
mungkin je laci awk seronok untuk di explore, mcm laci romate aku.
tp aku mnta izin dulu, yela duduk kt atas bumi nie kene lah ber santun hi hi.

tapi al rite lah, ur mag dah kembali di dlm laci. x plu carik2 lg ;)

ije said...

ayok.. kan satu dunia dah tahu.. huhu

Just_najmiE said...

normal la kot menda nih.. tp kat asrama naj dlu, kalau nak pakai barang member, mesti tnya dlu.. takut dia nak guna atau taknak bg ka apa ka..

lagipun, bukankah lebih berkat gitu?.. (^^,)

yaziith su anaz said...

i pon taksuka bila org wat camtu.

but then macam firol ckp,
dok asrama memang camtu.
so i dh besekan diri berkongsi.
:)



*certain things

sha89 said...

isk2...aku pun xsuke klau org sesuke ati mak bpakk dieorg ambil2 brg x bgtau~

tu kes curikk tau...tp dh dipulangkn blik kira kes cilokk la~

kena ltk warning kot kat laci tu shah, "jgn ambil klau x mintak izin"

lalala~

sha89 said...

ehh suke plak nme aku no.1 kat ats blog ni hehe...nk komen bnyk2 aa

lalalal~

slamat berpuasa :)

SasHa Lee said...

meh kite babap tgn orang yg ambil tnpe restu tu..hehe..

noor afzan said...

aiyark...itu macam pun ada ka?
mastikapun nak curi2 baca ka?
minta pinjam saja la~
alee...
x pasal2 ada yang x dapek tahan nafsu amarah..
sabar ye shah..

naqiubex said...

hahaha.. tak boleh blargh!

Silverleaf said...

frens...cant live with them and cant live without them....hahaha

kuchairies said...

oklah tuh dia pulang balik.. ehehe..

Fadhlah said...

sib baik dia pulangkan...klu ilang cam tu jer...tak ke naya tuuu

Max J. Potter said...

that's very rude, i'd say. you ever tried talking to them?

imHepPie said...

seb bek xmkn cili tdi...

so x trasa sgt la pedas tuh hik3..

sabo2 oke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...