My ClaN

Monday, August 24, 2009

Kami kat KOSMO!!!!

Dok dalam Kem Bina Negara Balik Pulau memang menyeksakan.

Mana tak seksa, line hp takde.

Untuk 6 hari tu, aku langsung tak berhubung dengan dunia hinggalah hari last...

Tetiba, aku dapat SMS daripada Inda. Katanya:

"Hye Shah... Da bca Kosmo x hr ni?"

Mula-mula aku wat tak tau tapi bila dah ramai sangat yang tanya, aku pun bukak laman web Kosmo Online.

MAK OI!!!!

Click je kat gambar untuk besarkan


Gambar kami terpampang di muka Kosmo.


Yang paling bestnyer, kampung kami tak buat grand mana pun tapi dapat kuar Kosmo.

Bangga seyh!!!

Tak rugi aku jadi photographer!!!

Wakakaka...MySpace

Kalo korang tak caye gak...

Click SINI untuk tengok sendiri kat laman web Kosmo Online k?

(p/s: Weit, aku bukan MPP!!! Aku just join je...)

12 comments:

Just_najmiE said...

woooo, gila best.. huhuhu..
nnt kalau ada program apa2 yg best, ajak me tau.. nak join gak.. huhuhu..

aien~s corner said...

haha.. glamor jap shah..hehe

ije said...

ije xpernah masuk papers. uhu

Firol said...

pasni cari kampung yang dalam2 tu baru feel....

s-o-f-e-e- said...

huhuhu shah .. insya allah .. kalo ada cukup mase akan slalu bagi komen .. wifi kat cni lembab sgt .. susah nak post comment.. u pun rerajin komen blog i k ...

yaziith su anaz said...

wah.



memanglah anda sangat femes!
;DDD

imHepPie said...

huii..kalo taw masuk paper kompom aku ikot...wuuu...lalala~~~

Natsu said...

wah~ abang shah. nk sain. nk sain. (dgn gaye suara gedik)

haha. serius doe. best gile msuk paper. msuk mastika pun jd la.

The Exquisite Instigator said...

hahah. berbanggalah kamu :) pcaye2. x perlu cek blk pn dh caye:)

Silverleaf said...

hhehe autograph plsss...!!!

Adeqq said...

yer, saye juge tumpang berbangga bersama anda..

sha89 said...

wahh...dpt msuk kosmo tu...kira ok aa..

nmpk nye usaha korang x sia2~ hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...