My ClaN

Sunday, August 30, 2009

Korang Lahir Mana?

Benda ni berlaku 3 bulan lepas.

First time aku tengok passport ni, aku rasa macam besa je…

Lagipun kat tempat keje aku memang banyak passport Indon.

Tapi bila aku nampak tempat lahir minah Indon ni.

Aku rasa macam nak KETAWA TERESAK-ESAK!!!MySpace

Waduh… waduh…

Anak burung rupa…

(p/s: Adoi, bulan posa ni. Huhuhu… Nasib anak burung, bukan anak ikan. Wakaka…)

12 comments:

Fina said...

tahu pun bulan puasa, tapi why suka persendakan orang why? (- -")

putra said...

siot jerh ko..siap letak pic dia..kesian kat dia..

Just_najmiE said...

ish2, tak baik la shah..
kita pon ada gak nama pelik2, cam batang berjuntai.. eh?.. hehehe, posa2.. =P

ije said...

erkk.. dalam sarang burung :P

yginsaf4 said...

macam photoshop jakk bukk.. uhuhu

blossom said...

wakakaka... nasib bukan reban ayam.. huhu..

bintangdilangit said...

bila baca entry nih..
trgelak sowg2..
hehhehe..
da gak nma tmpt tu kn?
aduyai.. asyik tgelak je..
siap tnjuk pic dy..
sian dy taw..

noor afzan said...

uik..patut blurkan dulu itu pic n nama..
sian laks kat minah itu..

tapi mmg pelik no nama tempat lahir die kan..

yaziith su anaz said...

weys,



mane ko jumpe??
haha.



ya allah, berdusenye....
:)))

sha89 said...

wakakakaka!!

gilerr ahh...klau aku jdi minah indon tu msti malu nk tnjuk pasport kt org lain~

isk2...xbaik plak kutuk2 org time bln pose ni...

cpt shah, mntk amponn kt minah indon tu~ hak2!!~

Firol said...

bertelur la ni

Ty said...

hahahahaha shah mmg giler !
okok. bhenti gelak.aku ber puasa d bulan ramadan.

sarang burung kolam???
vibrate.hahahaha lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...