My ClaN

Friday, August 28, 2009

Buku itu Book…

Aku dapat assignment untuk satu subjek ni.

Panjangnye lebih kurang 25 - 30 muka surat.

Aritu dah try mintak ubah sikit jumlah muka surat tu ngan sorang lecturer tu.

Dan dengan selamba badaknye, dia jawab:

“Boleh ubah tapi saya nak 30-35 muka surat. Tak pun saya bagi kuiz, nak?”

Mak oi!!!

MySpace

25 -30 muka surat ni pun aku dah termuntah nak buat, apatah lagi kalo kena wat 30 muka surat!!!

MySpace

Kalo buat kuiz lagi la…

Aku ni dahlah malas nak membaca.

MySpace

Kejam nyer lecturer!!!

Exam-oriented betol la!!!

So, nak tak nak, kena gak wat assignment tu…

Untuk dapat maklumat, aku pinjam empat buku ni.


Mula-mula aku baca buku ni…


Pastu, aku baca buku ni.


Then, aku baca buku ni.

Abes buku tadi tu, buku ni plak!!!



Tapi buku terakhir tu, special case skit sebab…

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Buku tu plak yang baca aku…

Wakakaka…

MySpace

(p/s: Aku wat assignment pasal “Isu pengharaman tudung di negara Barat” dan sebab tu buku-buku aku ni pasal wanita. Ada sape-sape nak tolong aku tak? )

7 comments:

Firol said...

yang last tu biasa untuk aku hahahahha

akhis said...

~paper ap nih?

imHepPie said...

bca cni...kes marwa el-sherbini

http://what-the-story.blogspot.com/

Fadhlah said...

klu isu tu..ble google Britain nyer islamic council ker apa ntah...kat sana banyak info..pernah gak la terbaca ari tu...

Just_najmiE said...

woh, tahniah2.. wat assignment leklok.. nnt dah siap, leh tolong watkan assignment etnik naj yg 50 ms tuh.. hohoho..

sha89 said...

isk2...pe kes buku plak yg baca ko~ haha~

best gak isu tu, klau bg aku, mmg lbih 30 m/s aku mmbebel. hehe~

Ty said...

ohh rajin nyer.
tu bukan studi buku syg,
tu nama ny studo :P

kt internet kan byk, artikel ttg isu pengharaman tudung di negara Barat. copy. paste.
sure kamo boleh submit 40 pages utk mdm he hehe. see?kamu setuju jugak kn? kerana aku nmpk, tanduk mu keluar :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...