My ClaN

Friday, August 7, 2009

Kesian La...

Korang tau tak arini aku rasa sedih giler?

Sedih sebab tengok sorang anak India tersepit kat belakang kereta Kenari.

Aku pun pelik.

Sape la yang racist sangat nih sampai buat anak India yang tak berdosa tu macam tu?

Mana pegi semangat 1 Malaysia?

Mana pegi semangat perpaduan antara kaum?

Ape nak jadik ngan Malaysia sekarang ni…

Nak tengok anak India tu tak?

Tu… Kat bawah ni...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Anak India yang cintakan keamanan. Siap buat PEACE lagik!!!


"Oh, bilakah diri ini akan dilepaskan daripada sepitan Kenari ini?" kata si anak India.


Pose macho si anak India.



Kesiankan?


Tapi COMEY...

By the way, anak India ni ada blog.

Click kat SINI kalo nak jenguk blog dia.


Last sekali...

Kepada anak India tu, bersabarlah ye…

Inilah dugaan idup namanya..


(p/s: Zul, sempena bulan Ramadhan yang akan datang. Aku hulur sepuluh jari meminta ampun kat ko. Sori pedajal ko kali ni… Hahaha…)

14 comments:

The Writer said...

DO YOU HAVE A DEATH WISH????
WANNA DIE AH???
ANAK INDIA???

pauhputik said...

leh jadi isu perkauman ni

klu puok2 deme tu baco

Fina said...

memang anak india ke?

cik nana~ said...

hampehhhhhhhhhhhh

Silverleaf said...

haha....m laughing at the sign "horn if you're horny"...

naqiubex said...

ho... tersisih sampai duduuk kat belakang sekali..
ish.. ish ish..

ajijul said...

mane anak indianye??haha

SasHa Lee said...

tomei anak india tue..ngeh2..

FERDAUSferdy Buthaks said...

haha...mmg ank india...

Ty said...

horn
horn
hahaha

Fina said...

salam.
helo dear. in my opinion, actually tanpa u sedar, u sedang persendakan rakan-rakan india kita.

u dun have to approve this comment anyway.

Just_najmiE said...

honk if you're horny??!!

muahahahahahahahaha!!! gelak guleng2 haku.. :D :D :D :D :D :D

DilOt said...

ces..ingatkan ape la td..

sha89 said...

wakakak...mati2 aku ingt ade ank india tersepit...

last2..~

ni bukan anak india..tp bapak kpda anak india...hahaha!!

ksian kwn ko...x psl2 kna dajal ek~heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...