My ClaN

Tuesday, August 25, 2009

Buat Sahur Tau!!!

Dua hari lepas, bukak puasa ngan Cik Penguin.

Pas abes, nak balik UUM.

Tetiba Cik Penguin kata:

"Eh, macam sedap je kek kat Fairy tu.. Nak beli la.."

Sementara tunggu dia pilih, aku pun pilih sama:

Aku: Eh, macam sedap je kek black forest tu? Beli la yang tu...
Cik Penguin: Takmo la.. Nak beli cheese cake tu je...
Aku: Ermm... Cam sedap je.. Beli la.. Awak, takkan beli satu je kot?
(Aku mula wat muke kesian...)
Cik Penguin: A'ah, satu je... Awak nak ke?
Aku: NAK!!! (Cepat je aku jawab... Kihkihkih...)
Cik Penguin: Pilih la... Kite beli untuk awak k?
Aku: Nak cheese cake tu gak!
Cik Penguin: Okay...

Pas dia bayar, tetiba dia pesan:

"Awak, kek tu buat sahur esok tau?"

Aku mengangguk.

Murah tapi sedap...


(p/s: Sebelom sahur aku da bedal kek tu. Jangan bagitau Cik Penguin tau...)

9 comments:

Jard The Great said...

chumelnya nama cik penguin.. sbb die jalan mcm penguin ke?? ehehe

Just_najmiE said...

tak belikan utk najmie pun.. hmpphh!! majuk ngan cik penguin n shah.. (>.<)

ije said...

alahai sweet nya~

Ty said...

jerit: cik Penguin, dia bedal cheese cake awk.

hahaha I cant keep secret.
lalalalalalaalalalalala~

zetty said...

sedap yerr cheese cake tue...dh lme x mkn...huhuhu...

noor afzan said...

cik penguin tu gf shah ke.?
bagusnye die belanja kek..
hehe~

yaziith su anaz said...

tak amanah ko neh.


merajok cik penguin ko t.
haha.

Judiene said...

seb bek la aku bce blog ko pas berbuka
huhuhu
mmg nmpk sodap je
kalo aku dah beli 2 bj dah
heeeeeee~

sha89 said...

wahh best2 ade org blnje kek~~

dh agk msti abis sebelum sahur...haha~

next time mntk cik penguin blnje ape plak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...