My ClaN

Sunday, August 2, 2009

ONLINE da...

I’M BACK!!!

MySpace

Percutian mengejut seminggu yang aku dapat memang BEST!!!

MySpace

Memandang letih tak ilang lagi, aku pikir nak wat tag ni je la..

Ni tag Abang Pad yang hensem lagi macho…

Kalo ada masa, jenguk la blog dia.

Click SINI kalo nak jenguk.



Oklah.. Jom jawab tag Abang Pad.

1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???
Panggil SHAH je… Tapi kat umah, ada nama lain. Nama tu hanya untuk ahli keluarga je.. Hehehe… So, korang takyah tau..

Umur ek? muda lagi… awal 20-an…

Dok HUTAN Sintok tapi insya-Allah pas grad nak balik Sarawak.


2. Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? biasa kol berapa?? lama tak?
Kalo tak terlibat dengan aktiviti luar, memang tiap ari bukak.

Biasanya kul 12 malam. (line broadband paling laju time tu…)

Kekadang aku online sampai 4 pagi. Lama tak?


3. Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
Biasanya buat entry baru then jenguk blog kawan-kawan.

Tapi sejak akhir-akhir ni slalu busy, so tak dapat nak jenguk blog kawan lama-lama.


4. Penah tak sedang asik melayan intenet ni... Korang telah abaikan sesuatu....?

Aku abaikan pe ek?


5. Macamana cara korang masak maggie ek?
Fuh!!! Aku terliur lak sebut pasal megi nih… Depends ngan kerajinan. Kalo rajin wat megi goreng.


6. Hubby korang tau tak korang ada blog ni.... Penah tak hubby korang baca blog korang????

Aku lah hubby nya… Hahaha.. (Ape punyer soalan la...)


(p/s: Ngantok giler nih!!!)

6 comments:

GreenKhadijah said...

hahahaha...lawak2

pompuan ka yg buat tag ni?

noor afzan said...

awal 20 an....?
bile nak grad nih bro..?
seminggu bercti ke mana?

DilOt said...

jawab tag mmg melemahkan..

hutang tag lak semakin banyak....

aiishh..

Silverleaf said...

hmmm I wonder whats the other name is?...hihi...

SasHa Lee said...

hhehe..tetibe huby..selamat kembali bercutii shah..

sha89 said...

fuhh~ shah ni hantu maggie ek...hehhe

xelok mkn maggie bnyk2...(tgh bebel ni hik2)

best la korang dpt cuti kn...tp kna extra hati2 dgn h1n1...jge diri slalu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...