My ClaN

Friday, August 14, 2009

Makan Buah Lagik!!!

Musim buah kat semenanjung da nak berakhir.

Tapi maybe rezki kita orang kot coz tiga minggu lepas, kitaorang sempat pegi Sik.

Makan buah kat umah family angkat Fami.


Zul a.k.a anak India


Fami a.k.a The Silambam (biasanya Fami Tough...)


Sham a.k.a The Driver


Sesi MENGGEDIK!!!


Dah dekat ngan Sik, kitaorang sempat makan kat satu kedai tu.



Erk... Ni mangkuk tandas nyer ke?


Saluran yang tersumbat...


Lantai yang tak macam lantai dapur.


Dapur yang penuh dengan KEJELEKKAN!!!


Sampah yang tak terbuang. Tobat aku takmo makan situ da...



Pastu bertolak terus ke umah family angkat Fami.

Pas sembang kejap.

Kami terus ke satu tempat ni.

Tau pe?

LATA MENGKUANG!!!

Sesi tukar baju...


Air terjun yang SEJUK giler!!!


Tempat melepak jap...


Then balik ke umah makan tengah hari.

Makan sedap woo!!!!

Makanan kampung. Sodap siot!!!


Pas makan tengok budak-budak ni main gasing.


Alahi, comelnyer gasing nih...


Gasing ni diperbuat daripada plastik. Time aku dulu gasing kayu.


Pas mentekedarah buah, kami pun balik ke Sungai Petani.

Pemandangan sawah padi...


Cantik tak?


Da senja da...



Malam tu pulak...

KARAOKE TIME!!!

Kat sini la... Jom serbu!!!


Eda, Zul, Sham & Fami.


Fami bawak lagu jiwang....


Sham malu-malu tapi lepas tu... LU PIKIRLAH SENDIRI!!!


Zul amek lagu aku malam tu... Hukhukhuk...



Aku lupa senarai lagu malam tu tapi malam tu sangat BEST!!!

Enjoy giler!!!

MySpace


Lain kali, jom kite plak g karaoke nak?

Hahahaha…

(p/s: Saje release tension daripada dunia study yang penuh assignment tu.. Hehehe…)

7 comments:

Just_najmiE said...

persoalannya di sini, adakah anda gila toilet?.. hahahaha.. asyik ambek gmbar toilet ja, apa kes?..

camana yg boleh masuk dapur yg sgt kotor tu?.. huhuhu..

salah seorg kwn shah sgt comel.. hehehe.. menggatal jap.. :p

sHaH said...

kawan yg mana tuh?
habaq mai kat chek..

Just_najmiE said...

haruskah diberitahu?.. tidakkk, biarlah rahsia.. muahahahaha!!!

sHaH said...

kalo u gtau..
nnt kite kenenkan dgn kawan kite..
nak x?

Just_najmiE said...

kenenkan?.. hahaha.. no lah, I'm not really looking for someone right now.. it's better if he doesn't know I exists.. hhuhuhu..

Silverleaf said...

oh oh....karoke....elok untuk bakal cikgu....latihan vokal...senang nak jerit kat murid di ujung padang...

Silverleaf said...

oh oh memg susah jumpe gasing kayu dah......hmmmm sonok gak men gasing ni....nak pi cari gasing le....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...