My ClaN

Saturday, August 29, 2009

Misi Mentekedarah

Dalam kul 7.15 petang, dapat SMS daripada Cik Penguin.

“Awak bukak mana arini? Saya kat Jitra ni. Makan kat KFC.”

Aku jawab:

“Saya bukak kat bilik je… Bukak sorang.”

Then, cepat je Cik Penguin tanya:

“Eh, mana kawan-kawan awak? Takkan bukak sorang?”

Aku tak reply mesej tu.

Walhal, aku sebenarnya pergi Jitra gak!!!

Hahahaha…

Bukak dengan kawan-kawan aku.

Antara muka-muka yang terlibat dalam misi mentekedarah.

Echam always the driver!!!


Ct, Anis dan Zul a.k.a anak India.

Time kat Changlun, traffic jam cukup teruk.

Ditambah lagik dengan ujan yang cukup lebat.

Stuck kat sini agak lama.


Kereta yang bersesak-sesakkan.


Time kat Jitra, ujan makin lebat.


Tapi kami selamat sampai kat ‘Restoran Melaya’.

Dan sesi order mengoder pun bermula.

Kalo nampak signboard ni, singgahlah ye..


Menu dia. Jom ORDER!!!


Sebelum pukul 7.30, makanan kami da siap terhidang.
(Anis wat muka lapar sedangkan tak posa. Hahaha...)


Dan sebelum pukul 8, semua makanan telah berjaya di abeskan.

Cayalah korang!!!

MySpace


Oklah, nak review skit pasal restoran ni:


1. Restoran ni senang nak carik sebab dok tepi jalan.
2. Servis yang diberikan boleh dikatakan cepat walaupun ada kesalahan masa hantar makanan.
3. Meja dan tempat duduk yang selesa.
4. Makanan dia pun not bad. Aku bagi 4 out of 5 untuk restoran ni.
5. Tapi aku bagi 1 out of 5 untuk minuman sebab jus epal yang aku order sangatlah tak sedap.
6. Tapi yang paling penting, makanan kat restoran ni tak mahal dan amat berpatutan untuk student macam kitaorang.
7. So, kunjungilah Restoran Melaya untuk berbuka puasa.

(p/s: Saje wat ayat sedey kat Cik Penguin. Best gak dapat manja-manja ngan dia. Hehehehe..)

8 comments:

alang said...

Uik. Mentekedarah... Haha. Org Sarawak ckp utara eh?

Just_najmiE said...

ooo, tau2 nih kat mana.. hehehe..
sedap ek?.. mmg arituh my sis ajak bukak posa kat sana, but my mum tanak.. tgk la camana nnt.. hohoho..

deyy, kesian miss penguin!!

Just_najmiE said...

eh, jam kat Changlun ka?.. awat tak ikut jln kat kampung darat tepi skolah changlun tu?.. can avoid traffic maa...

BLACK DIAMOND said...

npe x higlightkn mknan yg dmakan.. nk tgk gak ape yg dmkn.. hehe..=)

meen said...

haha mcm best jek! jaoh ke dgn tmpt korg kt uum?

cIk JanNah said...

wah mcm enak aje?
nape mcm x penah perasaan plk ade restaurant malaya kat jitra?

Ty said...

oy ! tipu cik Penguin lg eh? makan sedey sedey kunun :P

sha89 said...

wahh~ mkn besar ek korang~

aku repot kt cik penguin nnti~ hehe~

sedap plak tgk mknn tu~ nsib baik dh bkak pose~lalala~

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...