My ClaN

Tuesday, January 26, 2010

Contest: KAMERA DIGITAL UNTUK DIMENANGI

Pepagi buta aku dah bangun untuk terjah blog member-member.

Kat UUM ni, time pagi-pagi buta ni je line broadband jadi BROADBAND.

Masa lain, dia jadi BERUKBAND.

Dok gatal terjah blog, aku terjumpa satu contest daripada Mr. Superman.


Macam best jek!!!

Aku teringin nak try dowh.

So kena wat entry bertajuk:-

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya’.

Jawapan dia, senang sajork…

1. Aku takde camera digital. So, kira rezki la kalo dapat camera ni.

2. Aku memang minat benda-benda photography. Maksudnya, kalo bagi kat aku, grenti aku pakai sebaiknya.

3. Dan last sekali, kalo dapat camera, lagi meriah la blog aku ngan gambar-gambar yang lawa. Sebab tu Mr. Superman kena bagik, tol tak?


(p/s: First time aku join contest ni. Merapu meraban jadiknya.. Muahahhahaa…)

6 comments:

naurah makwa said...

menarik tu..nak join gak ler

e. indah said...

ooo kelu win kena bg cemra digital ker? ..ooo bagus tue ...good luck 4 d contest ...

HEMY said...

fuh...good luck

nas aliff said...

wuwuwu.,.
dpt kamera ke..
mau join bole ka?

Iriene said...

All the best, cheers and do keep in touch!

GhOsToNe said...

chaiyok2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...