My ClaN

Monday, January 4, 2010

Sauna

Hujan tak berenti kat UUM.

Mental aku macam ni.

Nak pegi joging tak boleh.

Last-last, aku ngan geng menapak ke sauna.

Ruangan sejuk...


Ruangan memanas badan. Sape nak cuci mata, jom la..


15 minit je.. Pastu kuar. Panas deh!!!


Zul buat muka manja...


Fami buat muka macho...


Aku wat muka BLUR!!!



Pas sauna, badan jadi segar bugar.


Rasa ringan semacam je...

By the way, sorry sebab gambar-gambar di atas tak lawa.(Aku pakai camera cikai je..)


(p/s: Kita orang pegi sauna kat UUM, bukan sauna gay k? Muahahahaha...)

10 comments:

cIk JanNah said...

adeh.
sauna! buat ku windu kan uum.
sob3

GhOsToNe said...

UIKS..

BESH2!

imHepPie said...

sauna tu menda haha cambesh ke panas je aku tgk bek dok dlm ekon bakar lemak gk haha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku br nak tnya...ko pegi sauna gay ker?wakaka.nasib baik dah ada penerangan awal-awal

'AQILAH said...

sauna...best ni

FaizalSulaiman said...

warghhh sauna..

best2;)

kasihkuamiera said...

waa sy xpernh masuk sauna.. hehheheheh

Hans said...

skali skale g le gay sauna .. kekeke ..

sHaH said...

cik jannah: rindu ye kat utan sintok..

ghostone: mai la uum.. kite g sauna..

imheppi: ko tak tau pe tu sauna? ades!!!

fakhrurazi: aku ni muka cam gay ker?

aqilah: best siot!!!

faizal: kat uum je ada..

kasihkuamiera: p try..

hans: nnt la.. kalo ada masa.. ahaks!!!

Lala said...

wah...seronok betul gi sauna....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...