My ClaN

Friday, January 22, 2010

Malas nak berpikir…

“Sebok je ko ni..”


Itulah kata-kata yang aku ingat semalam daripada seseorang.
Sape dia? Tak payahlah aku cite…

Malas…


Tapi yang aku tahu, semua orang busy ngan buah ati masing-masing.
Busy dengan melayan perasaan yang bermain di hati.
Sampaikan lupa nak jaga ati orang sekeliling.



Ntahlah…


Mungkin ni masa diaorang…
Biarlah diaorang happy…
Aku malas nak amek port.
Hal aku, pepandailah aku simpan.
Aku dah besar kan?
Cerita yang aku tinggalkan dia pun aku tak dapat nak cita.
Nanti kowt…
Pas diaorang abes layan perasaan.


Betol la Abang Ejay cakap..

“Being alone means you’re free…”

At least, aku tak pening pale berpikir pasal hubungan aku yang tunggang langgang skit nih..
Sorang-sorang pun best…

It's another rainy day right?


(p/s: Sape nak join aku?)

6 comments:

'AQILAH said...

:) yup, free...boleh buat apa kita suka

Just_najmiE said...

hurm...

avegalion said...

sabar jer la...
maybe time2 nie masing2 tgh angin, ribut tofan.....

meo188 said...

cool pic ah bro!

Mye said...

ye la..sometime mmg free buat apa kita suka...n sometime need sum1 utk together..share anything..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kalo dah couple msti ada gado gado sikit.Baru makin mesra.Hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...