My ClaN

Tuesday, January 12, 2010

USA!!! HERE I COME!!!

Ceh!!!

Tajuk PROPA je tu...

Saje nak HAVOC. (sesungguhnya hidup aku di UUM adalah amat membosankan!!!)


MySpace

Ari Jumaat lepas, aku dapat SMS. Katanya..

"Sayang, esok saya nak bagi coklat kat satu kelas. Tapi untuk awak, saya nak bagi yang lain."

Mula-mula aku dok heran.MySpace

Sapelah yang antar SMS nih. (nombor si pemberi SMS aku takde...)

Siap bersayang-sayang lagik!!!

Tapi dah lama-lama, baru aku ingat.

Rupanya Si Sharifah Bazilah a.k.a Teepah yang antar SMS tu... (maksudnya, aku ni tak LAMPI sangatlah kan?)

Esoknya aku tengok Tipah bagi sorang sebijik coklat kat budak satu kelas.

Aku dok menung je tengok..MySpace

Huhuhuhu...

Tapi tak sangka plak dia bagi aku nih...

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Satu bungkus beso coklat HERSHEY'S!!!



Tak caye gak? Nampak tak tu?



Coklat Special Dark. Tak manis sangat...



Coklat Krackel. Ok ok je...



Coklat Susu. Perghhh!!! Manis giler!!!



yang ni THE BEST!!!! Sebab ada kacang dan rasa dia tak manis sangat...




Dan mesti korang nak tengok gambar Tipah kat USA kan?

Ni gambar dia kat NEW YORK.(jeles giler aku!!!)

Yang belah kiri tu Tipah. Ada sesapa berkenan? Sila isi borang ya...


Owh, baru aku teringat.

Tipah ada pesan:

"Nanti awak share ngan kawan-kawan ye coklat ni..."

Aku angguk.

Padahal aku makan sorang-sorang je coklat tu...

Aku TAKKAN SHARE ngan sapa-sapa.

MySpace

Hahahahaha....



(p/s: Perkara paling aku JELES kat Tipah ialah dia dah DUA KALI sambut Krismas kat sana. Thanks Tipah for the chocolate. CAYANG AWAK!!!)

14 comments:

imHepPie said...

aiyak besh gila seb bek pompuan kalo laki mmg aku da nk isi borang

GhOsToNe said...

behs giler weh..

sumpah besh!

ko makan sowunk2 laks tuez!

giler r..

weh ak nk g uum ujung minggu nieyh..

so..simpan la sikit tok ak k!

hehehhe....

naqiubex said...

haha..

Lawaknye...
Hati hati jangan sampai sakit gigi..

noor afzan said...

pergh..bestnye coklat..

SasHa Lee said...

uhh sebaek pompuan..kalo laki..aku nak isi borang..supaya kali ke-3 dia dapek gi new york ngn aku plak..hehehe.. sedap giler coklat2 tue..

'SAyang... nak sikit cokolet...'hehehe;P

AdiE said...

love choc!!

~daniel adie~

FaizalSulaiman said...

warghhh..suka coklat.tp memandangkan wisdom teeth nak tumbuh, lupakan hasrat nak makan coklat dulu.kih;)

naurah makwa said...

tipah tu syok kat shah ker?ahak!!

Eazy Izzuddin said...

yooo
hershey...
like
xD

google said...

x leh makan sangat cekelat... kang sakit gigi huhuhuhu

'AQILAH said...

coklat sedap

Judiene said...

weyh
mkn sorg ek
tak reti nak share ngn aku ke?
hahahaha

Firol said...

patut pos kat aku sekali tipah tu..sampai hati tipah

pudding pie said...

perh, kedekut gler
makan sorang2.hak3

jeles btol tgk cokelat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...