My ClaN

Tuesday, January 5, 2010

my heart said...


Terbaca kata-kata ni kat Syukcurz II:



aku da ckp

benda yg perlu aku ckp
terpulanglah...

jika
ada hati
yang masih menyayangi
pasti
akan terus menyayangi..



*Sesungguhnya, cinta itu satu keikhlasan. Tidak perlu dipaksa atau minta balasan. Kepada dia, aku tetap di sini. Belajar untuk pergi dari dirimu satu hari nanti…




(p/s: Thanks Syuk sebab benarkan aku copy and paste...)

10 comments:

kasihkuamiera said...

btl tu yg penting ikhls

FaizalSulaiman said...

betul tu shah. keikhlasan itu sgt penting;)

GhOsToNe said...

hnye brcinta bile ready...

.sHaZa. said...

thnx cz gigih bc my blog yea!huhu..:))

btw,i like dis entry.yep!:)

i'm shin... i'm inesen said...

musim bunga cinta ek skrg ni? kenapa xde sampai kat shin ek.. ishh x aci

sHaH said...

kasihkuamiera: tapi tu yg paling payah dowh..

faizal: yup!!

ghostone: ready tapi takde org nak.. camne tu?

shaza: anything for u dear!!!

i'm shin: ko tak carik kowt!!!

AdiE said...

exactly...
we can't force people dat we love to love us back..

sy berckp berdsrkn pengalamn sy...

~daniel adie~

sHaH said...

adie: thanks for sharing..

baincardin said...

keikhlasan tu teramatlah penting ye.

*Shah, Blog for FT tu blog for federal territories. blog tentang kl, putrajaya dan labuan. so, Bain masuk pertandingan tu, citer apa² yg berkaitan dlm blog tentang kl or putrajaya or labuan. tapi bain sempat buat kl ngan putrajaya je. labuan x larat den nak poi! ^_^' bila dah buat citer mcm² tentg kl ngn putrajaya tu, so bain dpt tau mcm². pi sana, pi sini amik gambar, byk ilmu ngn pengalaman dapat. begitulah kisahnya.....^_^

sHaH said...

baincardin: abg thanks bagitau.. shah tak penah dgr sebenarnya.. kalo abg takbgtau, tobat shah tak tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...