My ClaN

Tuesday, January 26, 2010

Melawan Kesepian [Syahdu Mode]

Singgah kat blog Syukurz II.

Tengah-tengah baca entry dia, terdengar:

“Semoga kepergianmu, tak akan merubah apapun.
Semoga mampu kulawan. Kesepianku...”

Lagu Siti Nurhaliza rupanya, Melawan Kesepian.

Teringat kat dia.

Esok birthday orang yang aku cukup sayang.

But too bad, aku takkan dapat ucap selamat hari jadi kat dia.

Kenapa?

Biarlah aku seorang yang tahu.

Hakikatnya, aku lalui hari-hari mendatang dengan tabah sekarang.

Tanpa dia.

Namun terima kasih untuk memori kita bersama dulu.

Untuk korang, layanlah lagu Melawan Kesepian di blog aku ni.

Meh kita feeling-feeling k?



Lagu : Melawan Kesepian - Siti Nurhaliza

Apapun yang terjadi
Berjalanlah tanpa henti
Air mata tertahan
Waktu untuk dijatuhkan

Nanti kita kan tahu
Betapa bijaknya hidup
Sepahit apapun ini
Pelajaran yang berarti

Semoga kepergianmu
Tak akan merubah apapun
Semoga mampu kulawan
Kesepianku

Nanti kita kan tahu
Betapa bijaknya hidup
Sepahit apapun ini
Pelajaran yang berarti

Semoga kepergianmu
Tak akan merubah apapun
Semoga mampu kulawan
Kesepianku

Semoga kepergianmu
Tak akan merubah apapun
Semoga mampu kulawan
Kesepianku

Semoga kepergianmu
Tak akan
Semoga mampu kulawan
Kesepianku

Apapun yang terjadi
Berjalanlah tanpa henti



(p/s: Pas feeling syahdu ni abes, nanti aku tukar balik lagu yang lama k?)

10 comments:

Judiene said...

bro
thanx for your support
really appreciate it

btw, i'm not really a big fan of Dato' CT
hehehe

Badak Comel said...

bro, layan gaks eh lagu siti.. haha

e. indah said...

lagu ne besh gak kan ..aku suka siti > aku peduli apa org kata dah basi hahhaa ..dia besh aper ....

Apapun yang terjadi
Berjalanlah tanpa henti

zain_azuan said...

hahha..peminat siti ker?....

FaizalSulaiman said...

cuba dgr "sebagai teman" siti nurhaliza ft kris dayanti. lagu tu pon byk maknanya buat aku bro;)

zella said...

lagu ni mmg ala2 sedih skeet...
ape2 hal pn byk2 kan bsabar k...
;)

avegalion said...

tak terucap ngan kata2...
tapi sudah cukup sekadar terlintas di hati...

~ ReD ~ said...

suka jugak dengar lagu ni...;)

baincardin said...

Salam Shah. Lagu ni mmg best. dok layan tak renti² ni ^_^'

Ty said...

^_^'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...