My ClaN

Saturday, December 26, 2009

Shopping Sket

Dapat gaji semalam..

Alhamdulillah sebab kali ni boss aku bayar lebih sikit.

Jadi boleh la aku beli barang-barang skit ngan bayar utang.


Barang Pertama:

Aku gigih nak beli mouse ni sebab aku dah MENYAMPAH TAHAP BADAK ngan mouse aku yang lama.

Yang ni harga tak mahal sangat tapi kualiti bagus sket.

Yang dulu, harga mahal tapi macam HARAM!!!

Senang skit nak pakai edit gambar ada mouse baru nih..


Barang Kedua

Masa jalan-jalan kat Tun Jugah, aku masuk Butik Giordano.

Tak penah ada baju brand ni.(orang miskin macam aku mana nak pakai branded kan?)

So, aku tringin nak beli satu.

Kebetulan ada sale sampai 60%.

Aku rembat je la..


Barang Tiga


Kalo korang nak tau, benatang ni yang aku dok usha daripada bulan 8 aritu..

Dok tunda-tunda nak beli.

Nak beli sebelum ni, aku pikir ada benda yang lebih penting lagi.

Dapat gaji je, terus aku beli.

PUAS ATI!!!!

(p/s: Banyak lagi sebenarnya tapi takleh mention sume... Nanti kantoi..)

5 comments:

Syahir Darksyde said...

haha. aku ade sehelai gak giordano tu. sebijik sejibon.

eKyN said...

ohh kite baru jgak la dunia fb ni..
dulu asek ms je
huhu kite xkesah org nk bace ke x..nk komen ke x..kalw suke suke r..xsuke boleh blah....
lgpon blog ni mmg da truk bebenor...nk dlete..syang..
sbb kat sini sume ade masam,manis,pahit ,marah....
blog mmg beza ngn sume mende tu...

rmai mmber best dlm dunia blog ni..
xpe shah...nnti ramai la dtg jenguk shah tu

nway, tanx..




komen pasal entry shah plak

well hrap dpt dicapai impian tuk beli brang tu ye..
PSP da beli?haha......
eh kumpul wet tu gak...nk kawen.

noor afzan said...

aik..
takut kantoi..
isk2..pe awak beli ni shah..
isk isk isk..

ArdeeFauzan said...

huk....walkman tu aku ade gak dow...
aku bli time bulan 8...

'AQILAH said...

bila pt nak masuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...