My ClaN

Wednesday, December 30, 2009

WHAT THE F**K???

I was checking my portal when I came across this...



WHAT THE F**K???

Hutang aper plak ni?

I thought everything was already settled except for my outstanding hostel fee?

It's a never ending bad luck living here in UUM.

NAK BALIK MAKTAB!!!!

(p/s: Letih macam ni dowh..)

10 comments:

Zuewairy said...

hehehehe.. kn cr sumber kewangan la kalo cmni..;)

'AQILAH said...

huhuhu dugaan..

FaizalSulaiman said...

lol..banyak plak tu.cuba tanya kat bahagian pengurusan ke sbb kdg2 mistakes.

kasihkuamiera said...

better check balik..takut ader kesilapan..dlu sy time belajar guna RHB masuk elaun biler habis bljr xguna akaun tu ag kne charge 500..hangin gak

ichiban | いちばん said...

ni apa kes ada hutang plak ni.. mesti saman trafik.. hahaha

GhOsToNe said...

uiks!!!

apkah ithu???

putra said...

hutang perlu dibayar walaupun tidak di tuntut..hehehe

akhis said...

~senang nye dah siap bg time table lagi...
~kat usm kene cri sdri time table ikut school

naqiubex said...

apasal sampai 20.00000000000000000??

sHaH said...

zuewairy: tgh pikir mane utang tu dtg.. mcm bangang jek!!!

aqilah: dugaan yang sesaje nak nyusahkan aku..

faizal: ni memang mistake besau!!! huhuhu...

kasihkuamiera: nnt la nak cek.. tgh pening ngan timetable plak nih..

ichiban: tak logik kalo saman trafic coz aku takde kenderaan. basikal pon takde..

ghostone: hutang ler.. hehehe..

putra: masalahnya aku tak tau aku berhutang ngan sapa..

akhis: timetable add sem lepas lagi. hehehe..

naqiu: sebab amaun dier 20.0000000 itulah yg memeningkan aku skunk!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...