My ClaN

Monday, July 6, 2009

Add Drop Week

Semalam, masa on the way nak pegi DKG 5.

Aku ngan kawan-kawan melintas kat satu tempat ni.

Kalo tak silap aku, Fakulti Pengurusan Perniagaan rasanya.

Masa melintas tu, terkejut tengok!!!

Mak oi!!! Ramai giler dak-dak ni beratur.

Looi yang amek gambar nih..


Sanggup beratur dengan ari yang panas nak mampus.


Huuhuhu...

Ni mesti tak dapat nak add subjek nih..

Nasib aku nyer subjek da settle.

Alhamdulillah...

(p/s: moral of the story - buat la add drop pada awal waktunyer...)

13 comments:

Fina said...

haha adeh. pemandangan biasalah tu sejak UUM tukar ke sistem kolej.

intel_Inside said...

ko add drop subjk gne manual ke, isi borang??

noor afzan said...

yang add drop ni selalu orang yang fail sesuatu subject n kena ngulang paper..
huhu~
tapi saya dulu add drop sebab nak tukar lecturer..
punye la x suke lecturer yang sorang tuh..
hehe~

4fiq said...

Macam-macam

MISZ NaNa said...

hehe~ lama betul tak berkunjung di sini......

XD

'AQILAH said...

fakulti ku...

yaziith su anaz said...

demam rindu ke?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Xde drop online ker?...Adui,payahnya cmtu.

sha89 said...

perghhh...rmai jgak ek..

skrg musim panas...mne2 pergi pun panas gilerr....adess~

Firol said...

jangan bertangguh kerje....selamat dan senang kendian

sHaH said...

fina: uum ni sebok nak wat pembaharuan kan? tapi pelaksanaan ntah pape..

intelinside: add drop leh wat on9 sebenarnya tapi tak tau la diaorg ni. aku rasa ni mesti kes nak bukak kuota kelas kot. kekadang kuota tak dibuka.

noorafzan: wah, kite sama jek.. wakakaka..

4fiq: wat to do fiq..

misz nana: glad 2 hav u bek dear..

aqilah: aik? budak business UUM ke?

yaziith: taklah.. demam tak dpt tgk update ko je..

mohdfakhrurazi: ada la zi.. cuma ni utk special kes...

sha89: yup, uum ni sgt panas. cuaca thailand da..

firol: thanks bro..

Silverleaf said...

oh oh beratur best jugak...mase tu le nk ngayat awek wakakakaka.....

sHaH said...

silverleaf: takmo la.. mesti awek tak layan.. hahhaaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...