My ClaN

Sunday, July 26, 2009

Sticky Mode:Promo Lagik!!!

Ke mana aku menghilang untuk 4 hari lepas?

Tak lain dan tak bukan sebab…

AKU PEGI KURSUS BIRO TATANEGARA A.K.A BTN


So
, 3 bloggers yang berjaya jawab dengan tepat adalah…


1. Silverleaf
“Pergi BTN...kot....xpun pergi B.I.G....tak pun pergi P.P.L.......hahhaha banyak beno teke nye....”

2. Misz Nana
“Adakah kamu kene pergi btn??? XD”

3. Najmie
“I know2!! pegi BTN.. hahahaha.. Cepat2, promote my blog! hahaha..”

Memandangkan dia orang da berjaya jawab dengan tepat, so aku kena la promote blog dia orangkan?

Dan aku letakkan entry ni dalam STICKY MODE selama tiga hari.

Barulah promosi ni berjaya, tol tak?


Bagi aku blog Silverleaf ni:


~ Short and simple. (mamat ni kekadang wat karangan tapi aku gagah gak nak baca sebab suke cara dia tulis..)
~ Walaupun blog dia banyak cite ati dan perasaan, bagi aku apa yang disampaikan adalah jujur.
~ Owh, mamat hensem yang still tak kawen lagi ni sebenarnya senior aku kat Penang dulu tapi tak penah jumpa pun.
~ Korang patut baca blog ni coz blog ni memang SEMPOI!!!
~ lagi 1, kalo bukak blog dia, jadi la follower dia.
~ ni link dia, aeriallife.blogspot.com



Untuk blog Misz Nana ni plak:


~ blog dia sangat colourful. (sodap mata aku membaca.)
~ cara minah ni menulis sangat kreatif dan bahasa dia, mudah nak paham. (aku tak ske baca blog yang merapu.)
~ minah ni rajin update blog dia, so letak la dia dalam bloglist korang. (rajin gak bagi komen, so blog korang tak la sepi nanti.)
~ lagi 1, jadilah follower dia. Tak rugi dowh..
~ click kat link kalo nak baca, http://nanaluvlypeace.blogspot.com



Last
sekali, blog si Najmie ni plak:


~ aku rajin bukak blog minah ni coz ada lagu Korea yang BEST!!! (Lagu dia best, rugi korang tak bukak blog dia.)
~ walaupun minah ni tulis dalam bahasa omputih, jangan risau coz masih senang dibaca dan difahami. (lagi 1, dia tak wat karangan yang panjang-panjang tu.. kalo tak, haram jadah aku nak bukak tiap ari..)
~ seorang pengomen blog yang rajin tulis komen panjang-panjang. (aku penah tengok dia komen entry Judiene panjang lebar!)
~ macam besa, bukaklah blog dia dan jadilah follower dia.
~ jenguk dia kat link ni, http://knajmie.blogspot.com


Kepada yang tak berjaya, leh cuba lain kali k?
MySpace

(p/s: Aku heran satu perkara. Camner si Najmie leh teka dgn confidentnyer? Nak kena siasat ni.)

15 comments:

SasHa Lee said...

aloo jeles...nama aku tak senaraiii..hhehe..
**aku nak join laa menjadi follower mereka... ;)

sHaH said...

sasha:dun wori.. there's always next time k?

aien~s corner said...

hehe layaan..untg dowg..haha

Fadhlah said...

tak kenal ker anas tu...anas tu nama empunya blog Silverleaf tu la....kita org nie dulu satu seangkatan perang masa kat maktab dulu...best kawan ngan dia..selalugak la rumahnya dijadikan tempat persinggahan klu abg pe belah2 utara tuuuuu

p/s:dah agak dah btn sebab mmg kos nyer 4 hari jerkan..hehehe

Just_najmiE said...

miahahaha, blog ku dipromote!
wuhooo!! (^0^)

camana I know where u went?.. senang ja.. nak tahu ka?.. jeng jeng jeng!!

noor afzan said...

selalu yang gi BTN nih nak sambung oversea..
shah nak pi sambung study kat oversea ker?
kat ner?
best nyer..

DilOt said...

untungnye dieorg..hehe...

Firol said...

Hoo..gua tak dipngl lagi ni....ikut hati malas sgt nak g..pegi pun sebb gaji nak naik kena ada benda ni

yaziith su anaz said...

maybe najmie tuh yang arranged ko punya btn kot.



dah taw de name ko kan.
mungkinla camtuh.
bijak tak teori aku???

Silverleaf said...

Yahooooooooooooo!!! hehehe bestnye dapat iklan free...thank you so much.....and of course I like to read your blog too.......Ha'ahhh padlah lame xdtg sini.....kite kan ke geng2 cool maktab hahaha(maaf jika menyebabkan pembaca laen termuntoh,ni perasaan yang perasan je)........

sHaH said...

aien:rezki diaorg.. nak wat macam mana kan?

abgpad: aik? kalo da tau nape tak jawab je BTN? wakakaka.. (blog abg toksah promote da.. abg kan ramai peminat..)

justnajmie: wei, gtau la macam mana ko tau? pliz...

noorafzan: masuk BTN ni juz for fun. tak tau plak BTN ni best giler!!! Wakakaka...

dilot: untung diaorg? hehehe..

firol: BTN ada wat program luar. nak g tak? toksah tggu dipanggil. amacam? nak join?

yaziith: ntahlah.. payah aku nak kate.. najmie ni macam tau2 je..

silverleaf: ooo... ni la abg anasnyer.. hahahaha.. memang kite geng maktab yg best!!!

Just_najmiE said...

nak tahu?.. hahaha..

kan shah yg bgtau najmie kat my blog.. ingat tak?.. I asked u when we were going to play badminton together and u replied at my chat box.. ckp nk off 4 hari sbb nk pegi btn.. miahahahaha!! pastu misz nana masuk my blog and dia pon tahu la u pegi mana.. so last2, u yg bgtau where u were going.. so dpt promosi free la.. hohoho..


p/s: ari sabtu nih dtg tak training Taekwondo kul 8.30mlm kt foyer library?.. join la, best siot!! (^^,)

p/s/s: rasanya mcm ternampak shah kat bangunan CAS area bkbm la yesterday dlm kul 3.30pm.. betul ka u?

sha89 said...

waa...slah teke~

hehe xpe2..

:)

ijad said...

cantik blog ni...

MISZ NaNa said...

wooohooo thx 4 promoting muahahaha! yes najmie u are absolutely correct! by the way skrg dah x boleh nak rajin update since i got many things to do. huhu...student life haiz.

:D

thx 4 promoting again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...