My ClaN

Sunday, July 5, 2009

Promo Bloggie...

Gara-gara bunyi jam besar kat Dewan MAS UUM, aku terbangun pagi tadi dengan cepatnye..

Aku pikir da kul 11 sebab kelas aku start kelas kul 11 pagi.

Rupe-rupenye baru 8.30 pagi.

Hampeh tol...

So dah bangun takleh nak tido balik da.

So aku buat promo untuk salah seorang follower aku.


Tahniah Miss Mye sebab jadik aku nyer FOLLOWER yang ke-100.


Aku ucap tahniah ni sebab aku dah janji kat diri aku, follower yang ke-100 akan aku promote blognyer.

Sebenarnya dah lama nak gtau kat korang suma tapi macam tak surprise la plak kan?

So pasni, aku akan teruskan promote blog-blog follower aku.

Follower-follower yang lepas-lepas tuh, jangan risau coz aku memang ada plan nak promote blog-blog korang cuma masa tak mengizinkan.

Oklah nak cite skit pasal Cik Mye ni.

1. Dia ni sama umo je ngan aku. G la jenguk blog dia kalo nak tau..

2. Dok kat KL, katanye die ni student tapi kat mana, aku tak sure.

3. Dia pompuan. (Kalo tak pompuan, aku tak panggil dia Cik Mye kan?)

4. Aku tak penah tengok muka dia tapi aku rasa dia ni LAWA. Hehehe…

Oklah, enough of her!

3 perkara yang aku nak cakap pasal blog dia:

1. Blog dier colourful.. So sedap mata memandang. Warna ijau lagik..

2. Yang paling aku suke, Cik Mye ni tak buat karangan dalam blog dia. Short and simple. Sonang aku nak baca.

3. Kekadang ape yang die tulis, buat aku rasa aku kat tempat die. Huhuhu…

So follower – follower sekalian, g la jenguk blog Cik Mye ni.

Kalo rajin, jadi la follower dia.

Kebetulan die pun ada empat orang follower je…

Kalo nak jenguk, tekan SINI.

(p/s: Macam wat promo direct selling plak aku nih.. )

10 comments:

FdausAmad said...

kalau baca ngan komen dapat promotion tak?

sHaH said...

insya-Allah dapat...
kalo ko nak aku promote kan, meh la aku promote.
hehehehe..

noor afzan said...

saay suke komen post yang saya nak komen..
tapi segan ar nak minta promote..
ngengenge~

SasHa Lee said...

wah2 baek nyer shah nie..macm direct selling..

**student business erkk..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Gila baik promote blog org.Try ngorat la oi.Xkn tolong promote free jer kot.

dkama said...

Tahniah sHaH dah seratus dah rupanya... hehehe bole buat kenduri kesyukuran tuh... PEACE...

sHaH said...

noorafzan: ermm.. kalo nak suh promote.. gtau la.. tapi shah cakap siap2, kalo shah rasa bende tu tak menarik, shah takkan promote. heheehe..

sasha: nope. bukan student business. i'm a future teacher.

mohd fakhrurazi: aku dah berpunya, so malas nak ngorat da..

dkama: aku nak buat aqiqah sebenarnya. nak tolong bacakan talkin tak? wakakaka...

intel_Inside said...

cis. blog awek cun je ko promot??

yaziith su anaz said...

blog i tanak pomot ke??



:(

sHaH said...

intelinside: oit.. mana aku tau dia cun.. jumpe pun tak penah..

yaziith: blog ko aku promote kalo aku free..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...