My ClaN

Friday, July 17, 2009

Sticky Mode: Offline

Nampak gambar kat bawah tu?


Kalo baju aku gulung macam tu, agak-agak aku nak g mana?

Hehehehe...

Sape dapat teka, aku PROMOTE blog dia kat blog aku.

Aku just nak bagitau korang yang aku akan offline untuk 4 hari.

Ada hal sket.

Korang jaga diri leklok tau?

(p/s: Nanti aku cite aku pegi mana. Korang jangan lupe teka tau?)

23 comments:

AdeLaide NinaSe.. said...

haha.. chommey babybear...~ =p

sha89 said...

hmm ko nk g mne ek? blik kg kot~ hehe :)

enjoy...jln elok2~

noor afzan said...

amboi..
bergulung2 bagai..
haaa~
nak teka la..
nak pergi bercuti kat tempat2 menarik dalam mesia spt pantai ka~
masuk utan ka~
yang jenis tido dalam kemah tuh..
hehe~

eeee..ada teddy bear biru la~
hehe~

aien~s corner said...

haha... ok2 aien tggu de something aien nk bg kt link ni hehe http://itstimefortalk.blogspot.com/2009/07/nabilah-yg-ku-syg.html :)

zua the great said...

pergi induksi.....tul x????

Silverleaf said...

pergi BTN...kot....xpun pergi B.I.G....tak pun pergi P.P.L.......hahhaha banyak beno teke nye....

dkama said...

Pergi kejalan yang benar... PEACE...

Eyna's said...

Wah patutlah sunyi sepi...membawa diri rupe2nyer....ish3...


Akk kalau bjalan pun...mmg suke gulung baju mcm tu...jimat space...banyak bleh sumbat...last2 beg jd berat...ayah akk cakap mcm bawak batu...heheh

NGoNgexz said...

mapun an aw iduk??tew msti makan angin udei tewww

bintangdilangit said...

salam..

bintangdilangit nk jadi owg prtma jwb teke teki tu..
awk nk g bawa diri..
kihkihkih..
erm g seminar kot..
g camping ke..
heheh ciap bwa teddy bear g kn..
ala comeynya..
kihkihkih..

take care..

bintangdilangit said...

salam..

bintangdilangit nk jadi owg prtma jwb teke teki tu..
awk nk g bawa diri..
kihkihkih..
erm g seminar kot..
g camping ke..
heheh ciap bwa teddy bear g kn..
ala comeynya..
kihkihkih..

take care..

Just_najmiE said...

i know2!! pegi BTN.. hahahaha..
cepat2, promote my blog! hahaha..

Firol said...

Hoo.jumpe org yang ko promote blog dia? ..

Cinabeng said...

pegi kursus??

MISZ NaNa said...

adakah kamu kene pergi btn??? XD

SasHa Lee said...

aku suka tgk ko lipat baju...kemas.. untung laa gf ko..hehe..

**haa ko nak g jalan2..eh adakah itu menjawab soklan..haiish;P

taz said...

pergi camping?

Sir Matno said...

balik kampung?!!!

Fadhlah said...

pe berseronok la...apa lagikan?

DilOt said...

xde jawapan mcm mane ni,..tp nak tepek gak komen,,hhehe,,

yattt said...

mana pi ni?

matju2509 said...

aku selalu klu gulung baju cam2 nak gie kamping. mesti ko gie kamping kan bro????

yaziith su anaz said...

ouhh jap.





pegi kem kepimpinan jugak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...