My ClaN

Thursday, July 16, 2009

Asas Keusahawan: Ngantok Mode

Daripada tadi aku dok melilau depan Serena sebab nak carik maklumat untuk assignment Asas Keusahawan.

Subjek ni subjek teras universiti dan dengan hati yang tak rela, aku terpaksa ambik.MySpace

Maklumat yang aku carik adalah pasal ‘Kesan Bantuan Kewangan’ kat Malaysia.

Tapi lain yang aku nak, lain pulak yang aku dapat.MySpace

Last-last, aku end up kat blog ni.

Semalam, sepatutnya ada kuliah untuk subjek ni tapi dibatalkan.

Tapi kuliah yang sebelum tu, hanya Allah je yang tahu betapa bosannya aku.


Mekasih kat Looi sebab bagi aku Smarties. Taklah aku ngantok sangat…


Sapakah lecturer yang memboringkan ni? Lu pikir sendiri la.. Untuk pengetahuan korang, lecturer ni cukup skema.


Amoi ni lagi sempoi. Siap tido lagik! Bukan dia je, ramai yang tido.


Ainul dan aku isi masa lecture dengan ni. Kalo nak baca, click la untuk besarkan.


Tepat pukul 2 petang, kelas abes.

MySpaceHepinyer!!!MySpace

“Jom berambus ikut hangin berhembus…”

(p/s: Lapar giler time kelas tu… Lain kali aku mesti breakfast sebelum masuk kelas. Hahaha..)

22 comments:

Eyna's said...

Keusahawan ek....rase2nya akk pun kena blajo subjek ni dulu...akk ni bukan kaki bisnes...so susah skit rasenya subjek ni nak menyerap dlm diri...hehehhe

SasHa Lee said...

hehehe..lecturer membebel tanpe non stop erhh.. kalo aden.. dah hanguk2.jer laa memanjang..

Dkama said...

subjek keusahawanan best apa? maybe minat yang buat jadi takde mood kot?

noor afzan said...

bilo konyang lagi la ngantuk bro..
leyh join amoi tuh tido sekali~
ngeee~

ichiban | いちばん said...

oit.... focus la dlm class.. hehehe
*ckp org aku pon sama.. wakakaka

Silverleaf said...

kalo aku dah tido mcm amoi2 u....

NGoNgexz said...

woah..akew ngak pgek asas keusahawanan iduk...best..kena berniagaaa

zetty said...

laen kali bwk bwk bekalan smarties byk2 ckit...x lerr bosan jerr...n bwk air sekali tau...

bintangdilangit said...

salam..

wah windunya nk masuk masuk dewan kuliah..
cpatlah 27th july..
windu kt kwn2 n lctre..
huhuhu..
ahaks..
aah tul kna bekfas lu..
t la tu la padahnya..

Just_najmiE said...

bosan ek?.. cian2.. my TITAS class sgt2 bosan.. uwaaa~~ tuh baru first class tuh.. hahaha..

asas keusahawanan dh ambek dh time Diploma dulu so leh transfer credit.. hohoho.. lepas satu bala.. jgn jeles! (^^,)

ps : bila nk pegi main badminton nih?.. hahaha..

yaziith su anaz said...

nak jugak bagi kamu smarties.

cik nana~ said...

rindunye la nak gi kelasss

sHaH said...

eyna: akak, jgn amek subjek ni kalo ada. shah tak rela nak dok dlm kelas dia.

sasha: yup, lecturer dia syok sendrik!

dkama: oh bro.. kalo lah ko tau betapa sakitnye jiwa dok dlm kelas tu..

noorafzan: kalo leh tdo, mmg da lama tdo.

ichiban: hahahhaa.. pandai kata org ye..

silverleaf: tdo la abg oi..

ley: menyampah akew gak subjek itew.

zetty: thanks dear..

bintangdilangit: ok thanks kat awak jugak..

justnajmie: tadi time kat fakulti, i tot i saw u tapi macam xbrani nak tegur. serius nak g main badminton ni?

yaziith: ok.. aku tggu smarties ko..

ciknana: jum la g klas ngan saya.. hahaha..

Firol said...

Zaman belajar memang best sebenarnya

Sir Matno said...

i miss the lecture hall and all nonsense we used to do!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

sapa nama lecturer tu, dik?

MISZ NaNa said...

smarties itu tidak berkesan langsung pada diri ini hoho~

Looi said...

o...rupa2nya x breakfast...
Jom bawak nasi lemak ngan roti canai/telur nex tym. tapi bulan puasa xleh la buat camtu.
XD

aien~s corner said...

bosan tol dpt lec skema..hahaha nsib kamo haha

DilOt said...

kdg2 subjek tu best..tp lect yg mengajar nye tu jadikan ia seperti bosan...

aiisshh,,salahkan lect lak..sndri yg xkhusyuk..:)

Kotak Hati said...

aku..
hampir kebanyakan kelas akan tersengguk jua akhirnya..
ade solution x??
hahahah

sha89 said...

hahahah perghh aku leh bygkn betapa bosannye korang...siap tido lg ek..

haa...brkfast pnting....jgn skip ek~

Cik Seri said...

kalo dah makan mesti lagi mengantuk

tapi perut perlu diisi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...