My ClaN

Saturday, July 4, 2009

UUM Mali!!!

Dalam pukul 8.30 pagi, aku ngan Fami sekeluarga bertolak ke UUM.

Satu lagi perjalanan untuk aku arini.

Abah Fami a.k.a Pak Cik Habib bawak kete. Takleh nak amek gambar muka. Nanti kena marah... Hehehe...

Sebahagian daripada barang aku ngan Fami. (Tapi barang Fami yang paling banyak..)

Pemandangan Gunung Jerai. Lawa tak?

Gunung Jerai lagik! Teringin nak naik.

Nampak tu? Universiti Utara Malaysia. Uwaaa!!! Aku nak balik!!! Takmo dok utan Sintok ni!!!

Kat pintu utama UUM. Minggu ni diaorang tak strict lagi. Hehehehe...

Sampai-sampai je kat kolej, aku terus pegi stor jenguk barang-barang aku. Nasib baik takde yang hilang. Nak kena ngangkut dan mengemas ni yang aku malas.


Bilik aku habis bersepah... Tak tau nak kemas yang mana dulu. Last-last aku goreng je...



Tapi disebabkan aku ada aktiviti Ko-k kul 2 petang.


Terpaksa stop plak.

So after Ko-k baru sambung kemas.


Terkemas rapi gak bilik aku ni. Cadar ni mak aku yang buat.

Mak... Abang rindu kat mak!!!

Rezeki aku murah tol arini. Dalam sehari je dapat 4 buah tangan daripada kawan-kawan. Semua ni daripada Ainul, Sham, Zul ngan Fami. Thanks guys!!! Sayang korang...

Tapi aku paling ske si Koala yang Zul bagi ni. Aku suruh si Koala ni bergayut kat Serena. Macam comey je.. Serena pun nampak lagi lawa sebab ada kawan baru. Hahahaha...


Owh, lupe nak gtau korang. Arini ulangtahun ke-4 kita orang. Cohort 4 TEYL UUM-IPP. Yang peliknye, takde sorang pun wish. Dia orang lupe kot... Pape pun, aku harap 77 Teylians ni akan bersatu hati hingga ke akhir hayat. Macam tak caye yang aku da dok ngan dak ni selama 4 tahun. 2 more years to go...

Esok da nak kuliah...

Malasnye nak p...

(p/s: Time-time macam ni baru rindu kat mak abah, Adib, Danish, ngan kakak-kakak aku... Uwaa.. Rindunyer kat korang...)

16 comments:

aien~s corner said...

hei shah, hg uum kt kedah ke? aien stdi kt arau perlis.. :)
dekat pe.. hehehe

[h]einsen said...

ptt kew menaah bei a menangeh deraih2 gak sintok gyen heheh..

AdiE said...

selamat belajar kembali yer....

SasHa Lee said...

Chaiyyuk shah..Lagi 2 taun jer..PEjam celik ..pejam celik dah hbs awk belajar..

Hapi2 stdy k..;)

Fina said...

hahahahha
sindrom yg sy pernah lalui. hati masih kat umaaaaaaah je. hehe

sHaH said...

aien: aik? kt arau? dokat tu?

heinsen: watever..

adie: thanks bro..

sasha lee:ye la kan? tapi kalo pejam terus, mesti lagi cepatkan?

fina: nak balik!!! Uwaa!!!

Just_najmiE said...

shah DPP mana nih?..

Sir Matno said...

I miss campus!

All the best for the new sem!

sHaH said...

justnajmie: shah dok misc. najmie plak?

sir matno: u miss campus? i dont miss it at all.

..::mrsMeme::.. said...

uum ek..

gudluckk....

huhu

Just_najmiE said...

misc?.. kat mana ek?.. huhuhu~~

najmie dok kat umah.. hahaha!.. tp dlm kampus.. sisiran naib canselor.. umah atas bukit sebelum COLGIS.. mybe shah tak prasan kot.. hahaha..

sha89 said...

wahh cntik ko kemas katil tu hehe~

key chen tu pun cute...

all d best shah...

:P

sHaH said...

mrsmeme:thanks memey.. awak pun gud luck..

justnajmie: i think i know the place cuma tak sure jek.. hehehehe.. ermm.. anak lecturer atau anak tan sri nordin kardi ni?

sha89: thanks sha.. hehehhee..

Just_najmiE said...

uii, anak tan sri plak.. mana ada la, anak lecturer ja.. my mum kat COB, prof madya habshah bakar.. shah kenal?..

sHaH said...

justnajmie: shah budak CAS la.. mana kenal lecturer COB. huhuhu..

jom main badminton, nak?
hahahah..

angelooi said...

VERY NICE bedsheet la...aiyo!
n very cute keychains...especially the turtle 1...hehehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...