My ClaN

Saturday, July 4, 2009

Update Simple Je...

Kepada yang follow dan yang rajin bagi komen kat blog aku ni...

Thanks coz setia jenguk blog ni.

Aku nak mintak ampun dan maaf banyak-banyak sangat sebab tak dapat nak update.

Sebenarnya sekarang ni aku tengah bermusafir. (Poyo siyal ayat aku!)

So nak update tu, payah sket la...

Untuk hiburkan korang yang setia jenguk, ni rentetan perjalanan aku.

Ni sebahagian je..

Yang selebihnya, aku update secepat yang mungkin.

Ni gambar baju-baju aku yang aku gulung sebelum masuk beg. Mak aku cakap, "Pandai abang lipat ye.." (Mak aku nyindir sebenarnya...)


Beg Polo yang dah bersama aku selama 4 tahun. Takde beg ni, tak tau la macam mana aku nak balik.


Time ni kat airport Kuching. Jaket ngan beg lappy aku. Amek gambar pun tak tentu arah dah.. Kelam kabut giler!!!


Flight yang aku naik. Hukhukhuk.. Penang, here I come.


Airport Kuching. Sesak ngan orang sana sini. Takut nak berjalan. Swine flu sekarang nih..



Akhirnya, aku sampai gak kat Penang. (Tapi da letih sampai tak larat nak amek gambar.)

Kul 12.00 tengah hari, aku pegi plak jeti Butterworth.


Ramai gak kat Penang Sentral. (Nama baru untuk stesen bas ni..) Best gak tempat ni sekarang. Da tak macam dulu da..

Huhuhuhu... Tempat letak beg penuh giler!!!


Kawasan penjaja pun da ada yang baru sekarang. Best siot!!! Tak sabar nak balik Penang taun depan.


Sekarang ni aku kat Sungai Petani. Umah kawan baik aku.

Oklah, nak tido da ni...

Esok nak p UUM awal pagi.

Nite guys!!!

(p/s: Bontot aku kebas arini gara-gara tengok Transformers 2 jam lebey... Hehehehe...)

17 comments:

LALA said...

selamat menyambung pelajaran balik!!!gud luck ye..

zetty said...

wah dh selamat smpai dh dye....bgus laa...
xkene swine flu kn???...hehehee

SasHa Lee said...

waaah dia dah tuntun Transformers.. jElees siot.. Bile weii aku nak pi tgk nie.. hiihikk..

**eh cantek wat ko lipat kayen.. itu laah cara2 lipatan kalo nak pi obersea tuh..hehehe.

'AQILAH said...

take care...daa~~

Firol said...

budak UUM...

Nanti adik Gua konvo..Lu kena belanja Gua kat sana..HAHAHA

alang said...

Teringt zaman study kat penang dulu. hehe. Stesen bas kat jeti mcm hampeh je.

Judiene said...

cehhh
dlm2 letih tu
smpat gak tgk transformers 2 jam ek
hahahaha
mcm2 la ko ni bro!

:)

ツ ZatiL e-OneNiey said...

salam shah..
dh selamat smpai kt penang ek..
heheheh..:)
gud lark k in ur stdy..

btw, shah kt uum ambk course ape ye??

dkama said...

sume orang ngah bz skang... termasuk aku... pelik tol aku... musim bz kah?

ije said...

kemasnya gulung baju. aaa. jeles2

sha89 said...

wahh~

mmg btul ckp mak ko...cntik ko lipat bju~hahaha~

mcm kuih gulung je bju2 tu..:)

ok2...smoga study dgn sungguh2...happy2 slalu..

smua dh tgk transformers!! waa kna tgk jgak la nmpk gaya nye ni~

mls2~

sHaH said...

lala:thanks lala.. gud luck to u too.

zetty: ish.. jgn cite pasal terkena penyakit tu. simpang malaikat 44.

sasha lee: jom la tengok.. shah plan nk tgk lagik.

aqilah: take care gak ye...

firol: kalo nak jumpa, jom la.. aku blanja k? ko bayar... wakaka..

alang: thanks jengukl my blog. blaja kat uum dulu ek?

judiene: aku dah tak tahan sgt nak tengok cite tu.. hehehehee...

zatil: shah budak teyl. penah dengar?

dkama: ko busy watpe? hahahaha..

ije: mak shah cakap leh jual kat kedai tu.. wakaka..

sha89: jom la tengok.. kite ajak zetty skali k?

eKyN said...

selamat kembali ke UUM!!

semoga smester ini dpat mncapai kjyaan yg lbih mmbggakan

insyaALLAH

eh kwan ekyn dak bru kat sane..part 1..kos bisnes..huhu.pdan muke kene orientasi aritu huhu

ツ ZatiL e-OneNiey said...

emmmm...
xpnah dngr r..
klu tesl pnah r dngr..
lalalala..
but ztil search google teyl stand for teach English to Young Learners..
is dat true???

p/s:klu salah sowi r..:)

sHaH said...

ekyn: kwn ada kat cni? laki pompuan?

zatil: pandai pun dier. yup, TEYL stands for teaching english to young learners..

Eyna's said...

Wah....nampak beseri je Penang Central tu...
zaman akk blajar penang dulu...cam hampeh je bus stand dia....huhu

sHaH said...

eyna: Penang sentral ni baru je bape bulan gune. mai la penang kalo nak tengok penang sentral yang baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...